Kendisinde o çapı göremedi! Ümit Özdağ, yine FOX’da stand-up yaptı

Yaptığı ırkçı söylemlerle gündemi meşgul eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programında yine bol keseden sallamaya devam etti. 900 bin Suriyeliye vatandaşlık verildiği yalanını söyleyen Özdağ, sunucunun Bakan Soylu’nun 190 bin Suriyeliye vatandaşlık verildiği açıklamasını hatırlatmasına rağmen, yalan şovuna devam etti. Özdağ, ayrıca canlı yayında yaptığı açıklama ile 2023 seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayını da açıkladı. Parti genel başkanı olmasına rağmen kendisinde cumhurbaşkanı olacak çapı göremeyen Özdağ, CHP’li Mansur Yavaş’ı partisinin adayı olarak gösterdi.

featured

Irkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, konuğu olduğu FOX TV’de Çalar Saat programında partisinin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

KENDİSİNDE CUMHURBAŞKANI OLABİLECEK ÇAPI GÖREMEDİ!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisinde cumhurbaşkanlığı çapını göremeyerek, partisinin adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı göreve çağırdıklarını duyurdu.

Özdağ, “Biz Zafer Partisi olarak bir yumuşak geçişi, Türkiye’nin gerilime girmeden, düzgün, parlamenter sisteme geçiş sürecini yönetebilecek ve halkın her kesiminden oy alabilecek kişinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu gördük. Biz Zafer Partisi olarak Mansur Yavaş’ı göreve çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

ABB YALANLAMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Başkan Mansur Yavaş’la ilgili adaylık iddiaları üzerine “Bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında spekülatif haberler yer almaktadır. Bu haberlerle hiçbir ilgimiz bulunmamaktadır” açıklaması yapmıştı.

DEVLETE DEĞİL, FETÖ’DEN GELEN RAKAMLARA İNANIYOR!

Cumhurbaşkanlığı için aday bile olmaya çapı olmayan Özdağ, devletin resmî rakamlarına değil, FETÖ’den gelen rakamlara inanarak; canlı yayında 900 bin Suriyeliye vatandaşlık verildiği yalanını söyledi.

Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya’nın, ‘’Bu doğru olamaz, çünkü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 190 bin dedi.’’ cümleleriyle resmî rakamları hatırlatmasına da kulak tıkayan Özdağ, 375 bin kişinin vatandaşlık beklediğini, yıl sonuna kadar 2 milyon kişiye vatandaşlık verileceğini iddia etti.

Bu rakamların Nüfus İdaresinden kontrol edilemeyeceğini öne süren Özdağ, Göç İdaresi’nden kontrol edilebileceğini vurgulayarak, ‘’Önümüzdeki seçimleri etkilemek için demografik bir yapılanma yapılıyor’’ dedi.

Küçükkaya ise, ‘’Biz resmi rakamlara itibar ediyoruz. Sayın Süleyman Soylu’nun bakan yardımcısının ya da göç idaresinden kimse bize ulaşabilirler, buraya davet edebiliriz. Nasıl istiyorlarsa en sağlıklı bilgilendirmeler yapabiliriz.’’ ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ şimdi de PKK’lı bunak profesörü referans aldı! “Bartın’a 15 bin Suriyeli geldi” yalanı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir