Irkçı provokatör Ümit Özdağ hakkında kaset iddiası: “Uçkurundan teslim alınmış bir Genel Başkansın”

Irkçı provokatör Ümit Özdağ, Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi'nin Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık'ı görevden aldı. Karara tepki gösteren Çalık, Özdağ'a "Uçkurundan teslim alınmış bir genel başkansın. Yazıklar olsun sana" mesajı gönderdi.

featured

Görevden alınan Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık, ırkçı provokatör Ümit Özdağ‘ın kasetle esir alındığını iddia eden bir açıklama yaptı.

Sığınmacı düşmanı Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi Kocaeli’de karıştı. Zafer Partisinden yapılan açıklamada Vedat Çalık’ın görevden alındığı, gerçekleştirilecek kongreye kadar göreve Karamürselli Ersin Özyılmaz’ın atandığı bilgisine yer verildi.

“10 YILLIK SABIKALIYI İL BAŞKANI OLARAK ATADI”

Bu hadisenin ardından görevden alınan Vedat Çalık, Zafer Partisi Basın Grubuna dikkat çeken mesajlar gönderdi. Çalık bir mesajında, “10 yıllık sabıkası bulunan Ersin Eryılmaz’ı geçici il başkanı olarak atayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a tokat… Vedat Çalık’tan Ümit Özdağ’a gerekli açıklamaları bir basın açıklaması ile paylaşacağım” diye yazdı.

“UÇKURUNDAN TESLİM ALINMIŞ BİR GENEL BAŞKANSIN”

Öte yandan Vedat Çalık’ın Ümit Özdağ’ın cep telefonuna Whatsapp’tan yazdığı mesaj da ortaya çıktı. Çalık’ın Özdağ’a görevden alınma yazılarını gönderdikten sonra, “Uçkurundan teslim alınmış bir genel başkansın. Yazıklar olsun sana” diye yazdığı görüldü.

Ümit Özdağ’ın provokasyonuna gelen ırkçı gruptan 17 yaşındaki Suriyeli gence yürekleri sızlatan sözler

Irkçı provokatör Ümit Özdağ yine rezil oldu! Konya Valiliğinden yalan çetesine cevap

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir