Irkçı provokatör Ümit Özdağ yine rezil oldu! Konya Valiliğinden yalan çetesine cevap

Son günlerde ülkede iç savaş çığırtkanlığı yapan ırkçı provokatör Ümit Özdağ, aynı olay üzerinden ikinci kez yalana başvurdu. ‘’Suriyeliler bir çocuğun yüzüne kezzap attı.’’ diyerek sığınmacı düşmanlığı yapmaya kalkan, ancak iftirası kısa sürede ortaya çıkan Özdağ, bu kez de bile bile devlete karşı düşmanca tutumunu sürdürdü...

featured

5 Haziran 2022’de Konya’nın Meram ilçesinde Yusuf İsmail Candan, parkta oynadığı 12 yaşındaki arkadaşı G.E.H. ile tartıştı. G.E.H., elindeki sıvıyı Yusuf İsmail Candan’ın yüzüne fırlattı.

Olayı çarpıtıp sığınmacı düşmanlığı yapmaya kalkışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve ırkçı çetesi, ‘’Suriyeliler bir çocuğun yüzüne kezzap attı’’ diyerek yeni bir provokasyona imza attı. Parti politikasını ırkçılık üzerine kurgulayan Özdağ’ın bu yalanı çok geçmeden ortaya çıktı.

Irkçı yalan çetesinin iç savaş çıkarma tezgâhında bugün: ‘Suriyeliler küçük çocuğa kezzap attı’ yalanı

İLK YALANI TUTMAYAN ÖZDAĞ’DAN AYNI OLAY ÜZERİNDEN BİR YALAN DAHA

İki çocuk arasında yaşanan bu olayla ilgili yeniden bir açıklama daha yapan Özdağ, bu kez de çocuğun ihtiyacı olan medikal elbisenin Konya Valiliği tarafından temin edilmesi gerektiğini söyledi. Devlet için, ‘’Hiçbir şey yapmıyor’’ algısı yaratmaya çalışarak düşmanca tavırlar sergileyen Özdağ, valiliğin söz konusu medikal elbiseyi karşıladığını bile bile yeni bir provokasyona daha kalkıştı.

https://twitter.com/umitozdag/status/1549673733341806594?s=20&t=kp-mYFfpILLawmD7fXo8dQ

VALİLİKTEN AÇIKLAMA!

Konya Valiliği ise Özdağ’ın provokasyonuna karşı şu açıklamayı yaparak, gerekli tüm ihtiyaçların karşılandığını vurguladı;

”Bazı basın – yayın organları ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan İlimiz Meram İlçesinde, 05.06.2022 günü çocuklar arasında meydana gelen müessif olayda yaralanan yavrumuz Yusuf İsmail Candan’a Allah’tan şifa diliyoruz.

Şehir Hastanesi’nde ilk günden beri tedavisi devam eden yavrumuzun ileri tedavisi için gerekli tüm hususlar aile ile birlikte titizlikle takip edilmektedir.

Yavrumuzun hukuki ve sosyal hakları, ilgili birimlerimizce korunmakta ve takip edilmektedir. İhtiyaç duyulan her konuda devletimiz; yavrumuzun ve ailesinin yanındadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir