Irkçı çete koşun! Yabancılar sokağa işiyor: Suriyeliye farklı, Batılı’ya farklı…

Suriyeliler, Afganlar ve diğer ülkelerden Türkiye’ye gelen sığınmacıların yapmadığı olayları bile onların üzerine yıkarak iç savaş çığırtkanlığı yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın başını çektiği ırkçı çete, Avrupalı turistlerin yaptığı iğrençlikleri görmezden geliyor. Antalya’da dün yaşanan ve iki Batılı kadın turistin sokakta idrarını yaptığı olayı görmezden gelen ırkçı çete için sosyal medyada, ‘’Bu ikisi Suriyeli olsaydı ne olacağını hepimiz biliyoruz.’’ yorumları yapıldı.

featured

Parti politikasını sığınmacı düşmanlığı üzerine kurgulayan Ümit Özdağ ile kendisine sosyal medyadan destek veren FETÖ ve PKK’lı trol hesaplar, Türkiye’de iç savaş çıkarmak için hemen hemen her gün yabancılar üzerinden provokasyon yapıyor.

Suriyeli, Afgan ya da diğer Orta Doğu ülkelerinden ülkemize gelen yabancıların karışmadığı olayları bile onların üzerine yıkmaya kalkan ırkçı çete, Batılı turistlerin yaptıklarına hiç de ses çıkarmıyor.

‘’İDRARINI YOLA YAPAN TURİST SURİYELİ OLSAYDI NE OLACAĞINI HEPİMİZ BİLİYORUZ’’

Dün, Antalya’nın Alanya ilçesinde yabancı oldukları öğrenilen iki kadın turistin şortlarını ve iç çamaşırlarını indirerek bir dükkânın önüne idrarını yaptığı görüntülerin altına yorum yapan sosyal medya kullanıcıları, ‘’Antalya’da idrarını yola yapan turist (%90 Rus) kadınlar(?) Bu ikisi Suriyeli olsaydı ne olacağını hepimiz biliyoruz. Ama “Batılı” olunca gündem bile olmuyor… Yazık’’ diyerek, ırkçı çetenin Suriyeli sığınmacılara yönelik yaptığı düşmanlığa tepki gösterdi.

Sonunda bu da oldu! Alanya’da iki kadın sokak ortasına işedi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir