İrem Derici’den kötü haber! Sağlık durumu nasıl?

Bursa'da sahne alan ünlü şarkıcı İrem Derici, seyircilerle yaptığı sohbet esnasında minik bir kaza geçirdiğini açıkladı. Şarkıcı nazara geldiğini söyleyerek, "Sağ ayağım şu an kanıyor hain insanlar nazar etti" dedi.

featured

Bursa’da sahne alan ünlü şarkıcı İrem Derici, nazara geldi. Ünlü şarkıcı seyircilerle yaptığı sohbet esnasında minik bir kaza geçirdiğini açıkladı. Şarkıcı “Sağ ayağım şu an kanıyor hain insanlar nazar etti” dedi.

“AH ÇOCUKLAR NAZARA GELDİM”

Bursa’da sahne alan İrem Derici, ‘Yansın Geceler’ şarkısı ile konserine başladıktan sonra nazara geldiğini söyledi.

İrem Derici, şöyle konuştu:

“Süslenmiştim püslenmiştim, bir Cuma ya da Cumartesi akşamı sahne almıştım Bursa’da. Ah çocuklar nazara geldim, hain insanlar nazar etti. Bugün altın sarısı bir elbise giyecektim, fermuarı patladı. Sonra bugün taşlı bir elbise almıştım, giydim, sonra dedim ki bunu giyeceğime ben donla çıkayım. Her yerim meydanda. Sonrasında bunun fermuarını kapatmaya 5 kişi yeltendik kapattık. Yoksa gerçekten donla çıkacaktım.”

SAĞ AYAĞIM KANIYOR

“Hani dedim samimiyetten ‘İrem Derici bu kadar da değil’. Az önce kulisten sahneye çıkacakken ayağımın ucuna tekme attım yürürken. Sağ ayağım şu an kanıyor ama buna inat daha çok eğleneceğim. Bugün burada çok büyük anılar biriktireceğiz. Çok eğleneceğiz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir