Instagram çöktü mü? Instagram’a neden girilmiyor? Instagram hesap askıya alındı hatası veriyor

Popüler sosyal medya platformu Instagram, sosyal medya kullanıcılarından gelen şikayetlerine göre, hesap askıya alındı hatası vermeye başladı. Kullanıcılar "Instagram çöktü mü?" sorusunun yanıtını ararken, bir yandan da Instagram'da hesap askıya alındı hatasının neden kaynaklı olduğunu çözmeye çalışıyor. İşte Instagram'da maydana gelen hesap askıya alındı hatasına dair tüm ayrıntılar...

featured

Instagram çöktü mü? sorusu 31 Ekim 2022’ye damgasını vuran sorulardan biri oldu. Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’da kullanıcılar hesap askıya alındı hatası görmeye başladıklarını iddia etti. Peki Instagram’da ne oldu, Instagram çöktü mü?

  

INSTAGRAM’DA HESAP ASKIYA ALINDI HATASI!

Birçok kullanıcı, Twitter ve Ekşi Sözlük gibi mecralarda Instagram’da hesaplarının askıya alındığından söz etti.

Kullanıcılar, durup dururken, bir anda hesaplarının askıya alındığına dair bir bildirim gördüklerini dile getirdi. Çoğu kullanıcı Instagram’ın politikalarını ve kurallarını ihlal etmediğini öne sürüyor.

SEBEPSİZ YERE İOS KULLANICILARINI UYGULAMADAN ATMAYA BAŞLADIĞI SÖYLENMİŞTİ

Sabah saatlerinde çıkan haberlerde ise Instagram kullanıcılarının her 5 ila 10 saniyede bir Instagram uygulamasından atılma sorunu yaşadıkları iddia edilmişti. Bu sorunun iOS 16.1 güncellemesinden sonra yaşandığı öne sürülmüştü.

RAPORLAR GELİYOR

Downdetector ise Instagram’da bir sorun olduğuna dair kullanıcı raporlarının gelmeye başladığını gösterdi. Sitede “Kullanıcı raporları Instagram şirketinde problemlerin olduğuna işaret ediyor” ifadesi yer aldı. Saat 16:13 civarlarında raporların maksimum seviyeye ulaştığı görüldü.

Bu duruma neyin sebep olduğu ise bilinmiyor. Instagram’dan henüz bu konuya dair resmi bir açıklama da gelmiş değil.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir