İhanet sorusuna Neslihan Atagül’den cevap geldi! Kadir Doğulu araya girip bakın ne dedi

Medyaya bomba gibi düşen Kadir Doğulu'nun ihanet iddiaları sonrası ele ele görüntü veren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti Formula 1 yarışını izlemek için Azerbaycan-Bakü’ye gitti. Ardından Bakü Üniversitesi'nde bir söyleşiye katılan çift, gelen ihanet sorusu üzerine gergin anlar yaşadı.

featured

2016 yılında Neslihan Atagül ile nikah masasına oturan Kadir Doğulu, gittiği eğlence mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülendi. Görüntülerin ardından boşanma iddiası gündeme gelen çift, evliliklerinde sorun yaşamazken ele ele görüntü verdiler ve birlikte yurt dışına çıktı.

SÖYLEŞİDE GERGİN ANLAR

Formula 1 yarışını izlemek için Azerbaycan-Bakü’ye giden ünlü çift Bakü Üniversitesi’nde bir söyleşiye katıldı. Çift, söyleşide gelen bir soru üzerine gergin anlar yaşadı.

“BUNU MU MERAK EDİYORSUNUZ?”

Bir katılımcının ihanet iddialarını sorması üzerine Neslihan Atagül ” Bunu mu merak ediyorsunuz? Gördüğüne neden inanmıyorsun?” diye yanıt verince eşi Kadir Doğulu kendini tutamadı ve araya girdi.

KADİR DOĞULU ARAYA GİRDİ

Kadir Doğulu ise “Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizi hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği… Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. ‘Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?’ diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir