İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Eyüpsultan’da tarihi mesaj: “Bu seçim yüzyılın seçimidir”

Seçime sayılı günler kala İçişleri Bakanı ve İstanbul'dan milletvekili adayı olan Süleyman Soylu, saha çalışmalarını hızlandırdı. Eyüpsultan’da önemli mesajlar veren Soylu, yapılacak seçimin yüzyılın seçimi olduğunu söyleyerek, “Normal seçimler bize 5 yıllık sonuç üretir, oysa bu seçim bize yüzyıllık bir sonuç üretecektir” dedi.

featured

Türkiye 14 Mayıs’ta kaderini belirleyecek bir seçime gidiyor. Partiler çalışmalarını sahada sürdürmeye devam ederken Erdoğan önderliğinde AK Parti’nin önemli kolları, sahada çalışıyor, seçmene yapılanları, yapılacakları anlatıyor.

“BU SEÇİM YÜZYILIN SEÇİMİDİR”

Arena iyiden iyiye kızışırken, İçişleri Bakanı ve İstanbul’un 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Eyüpsultan’da dikkat çeken mesajlar verdi.

14 Mayıs’ta seçmenin yüzyıllık bir karara imza atacağını söyleyen Soylu, “Bu seçim, hepimiz biliyoruz ki çok farklı bir seçim… Bu seçim, yüzyılın seçimidir” dedi.

“Bu seçimin olağan sonuçları da farklı, bu seçimin rakipleri de farklı, bu seçimin sonucunda Türkiye’yi bekleyen gelecek de farklı” diyen Soylu, karşı ittifaktaki CHP’yi artık tanıyamadıklarını dile getirdi.

“CHP BİZİM BİLDİĞİMİZ CHP DEĞİL”

Soylu sözlerine şöyle devam etti:

“CHP’nin bizim karşımızda kaçıncı seçimi, saymış değilim. Ama bu seçimdeki CHP, bizim bildiğimiz CHP değildir. Aranjmanları, anlaşmaları farklı, CHP’nin kimyası bu seçimde farklıdır. Pek çoğunuzun yerel siyasetten tanıdığı ve bugün karşı ittifakta olan partilerin kimyası farklı. ABD, hemen hemen her seçimde taraf olur. Türkiye’nin değişmesi ve Türkiye’nin ilerlemesinin karşısında olur. Tıpkı Menderes, Özal, Erbakan ve Erdoğan’ın karşısında olduğu gibi. Ama bugün çok farklı bir motivasyonla karşımızda. Normal seçimler bize 5 yıllık sonuç üretir, oysa bu seçim bize yüzyıllık bir sonuç üretecektir…”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir