Icardi’ye yerli ve milli Wanda Nara tavsiyesi: ‘Hande Sarıoğlu’

featured

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi‘nin menajerliğini de üstlenen Wanda Nara, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ayrılığı duyurmuştu.

Wanda Nara paylaşımında, “Bu anı yaşamak çok acı verici. Bu ayrılık hakkında herhangi bir detay vermeyeceğim. Lütfen, bu konuda anlayış rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi ile Wanda Nara neden ayrıldı?

Icardi’nin Galatasaray’a transferinde büyük rol oynayan Wanda’nın neden böyle bir karar aldığına dair henüz bir ayrıntı bulunmuyor.

HANDE SARIOĞLU’NU ÖNERDİLER

Sosyal medyadaki erotik paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan Hande Sarıoğlu’nu yerli ve milli Wanda Nara ilan eden bazı taraftarlar, Icardi’ye tavsiyede bulundu.

GÖĞÜSLERİ VE KALÇALARI AYNI

Wanda Nara ile sunucu Hande Sarıoğlu arasındaki benzerlik daha önce de sık sık gündeme gelmişti. Göğüs ve kalça pozlarını Instagram hesaplarından sıkça paylaşan ikilinin erotik paylaşımları yürek hoplatıyor.

Geçtiğimiz aylarda konuk olduğu programda “Arkadaşlar ben bu göğüsleri 5 sene önce bastım parayı aldım. Kalçalarım çok geniş olduğu için memelerim eksik kalıyordu proporsiyon olarak. Bir dolar bir de benim memelerim çok değerli” diyen Hande Sarıoğlu estetiksiz haliyle yeniden gündeme geldi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir