Sadece iç çamaşırla metroya binen Playboy modellerini görenlerin ağzı açık kaldı

Playboy modelleri Laci Kay Somers ve Francia James, Washington’da işlerine gitmek için toplu taşıma aracını kullanmayı seçti. İkilinin metroya bindiklerinde de üzerlerinde yalnızca bir iç çamaşırı takımı ve ellerinde topuklu ayakkabıları vardı. Metroda karşılarında iç çamaşırıyla duran iki kadını gören diğer yolcuların ağzı açık kaldı.

featured

Playboy modelleri Francia James ve Laci Kay Somers, Washington DC’de işyerlerine gitmek için metroya bindikleri bir gönderiyi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kısa sürede sosyal medyada popüler olan görüntülerde ikilinin metro yolculuğu sırasında sadece mavi bir iç çamaşırı takımı ve ellerinde topuklu ayakkabıları vardı.

SOSYAL MEDYADAN BEĞENİ YAĞDI

Instagram’da 250 binden fazla beğeni alan gönderide ikilinin açılan metro kapısından içeri girdiği görülüyor. Diğer yolcuların dikkatini çeken James gönderisine, “Nerede çalışıyoruz? Sadece yanlış cevaplar…” notunu ekledi. Birlikte işe gitmek için metroya bindiği Somer ise arkadaşının gönderisine, “Burada sorun yok gibi” yorumunu yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir