İbrahim Tatlıses’ten Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Togg’ göndermesi

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yerli otomobil Togg’la ilgili eleştirilerde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ti'ye aldı. Tatlıses, "Hani TOGG diye bir araba yoktu, imal edilmiyordu? Al işte, bal gibi de var" ifadelerini kullandı.

featured

Türkiye, yerli otomobil hayaline sonunda kavuştu. Togg’da ilk teslimat dün gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teslimat sonrası yanına eşi Emine Erdoğan’ı da alarak yerli otomobille tur attı. Daha sonra ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e teslimat yapıldı.

Benzer Haberler
erdoğan togg sürüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İnşallah bugünden itibaren Togg’u yollarda görmeye başlıyoruz”
togg şarj ücreti
Togg kaç liraya şarj olacak?
togg kura çekilişi
Togg’un ilk sahipleri belli oldu

KILIÇDAROĞLU’NA SESLENDİ

Gurur veren anların ardından AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan İbrahim Tatlıses’ten, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderme geldi.

Bilindiği üzere Kılıçdaroğlu, daha önce Togg ile ilgili yaptığı açıklamada, “Otomobil üreteceğiz diyorlar. Nerede kaldı bu? Hani oturdular, büyük gösteriler yaptılar, iş adamları bir araya geldi. Bakanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanları bir araya geldi. Otomobil üretiyoruz dediler. Nerede? Milleti kandırmak için, Türkiye otomobil üretir. Otomobil üretmek artık sıradan bir olay. Mesele nedir? Ürettiğin otomobili kime satacaksın?” dedi.

“HANİ TOGG DİYE BİR ARABA YOKTU”

Tatlıses de Kılıçdaroğlu’nun Togg ile ilgili söylediklerine göndermede bulunarak Millet İttifakı’nın adayını diline doladı.

Tatlıses paylaşımına,

Hanı TOGG diye bir araba yoktu imal edilmiyordu AL işte BAL gibi de var hatta ben bile bir TOGG’a yazılmıştım bunun yalanı dolanı nerde AL işte Sayın Başkan ve eşi Hanımefendi binmiş turluyorlar, hani yoktu hani uyduruktu AL sana TOGG kazasız belasız.” notunu düştü.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir