Togg’un ilk sahipleri belli oldu

Yerli otomobil Togg için ön sipariş verenler arasında aracı teslim almaya hak kazananlar dijital çekiliş ile belli oldu. Böylece, T10X için ön sipariş veren 177 bin 467 kişi arasından, 20 bin kişi yerli otomobil sahibi oldu.

featured

Türkiye’nin gururu yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği elektrikli otomobili Togg’un ön sipariş süreci sona erdi. 20 bin Togg T10X modelinin ilk sahipleri canlı yayında belli oldu. Saatler 21.00’i gösterdiğinde Türkiye’nin Otomobili için çekiliş yapıldı.

Benzer Haberler
togg üretim
Togg, çekilişle teslim edilecek T10X sayısını 20 bine çıkardı
Togg-T10X-on-siparis
Togg T10X için 7 günde 100 bin ön sipariş verildi
ali babacan togg
Ali Babacan, SİHA’dan sonra Togg’u hedef aldı

16-27 Mart’ta Trumore uygulamasından ve Togg web sitesi üzerinden ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi, bugün noter huzurunda yapılacak dijital çekilişe katılmaya hak kazandı.

Dijital çekiliş, Togg’un Youtube kanalından ve TRT Haber’den canlı yayınlandı. Ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi arasından T10X almaya hak kazanan kişilerin listesinin saat 22.30’da Togg’un resmi internet sitesi üzerinden duyurulacağı bildirildi.

Togg’un, internet sitesi ile Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladığı kullanıcılar arasından şanslı 20 bin kişi, 2023 yılında teslim edilecek T10X için ön sipariş hakkı kazanacak.

TRUMORE CÜZDANLARI ÜZERİNDEN İADE EDİLECEK

Togg’un, internet sitesi ile Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladığı kullanıcılar arasından şanslı 20 bin kişi, 2023 yılında teslim edilecek T10X için ön sipariş hakkı kazanacak. Asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler de (60 bin TL) Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek.

20 BİN KİŞİLİK YEDEK LİSTE DE BELİRLENECEK

Çekiliş sonucu ayrıca, şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişilik yedek liste de belirlenecek. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak.

Ancak 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, 2024 yılı haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir