“İmparator” tezahüratları susmadı, İbrahim Tatlıses sınırları zorladı! Sahnede bir rekora imza attı

Kuruçeşme Açıkhava'da konser vermeye başlayan İbrahim Tatlıses sahnede sınırları zorlayarak bir rekora imza attı. Tatlıses sahnede ara vermeden 37 şarkı söyledi

featured

İbrahim Tatlıses, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırının ardından uzun bir tedavi süreci geçirmişti. Sağlık durumundan dolayı uzun zamandır ekranlardan ve sahnelerden uzak olan Tatlıses, Şubat ayında İBO Show ile ekranlara geri dönmüştü. 12 yıl ara verdiği sahnelere geçtiğimiz yıl Kuruçeşme Açıkhava konserleri ile geri dönmüştü.

Programda sık sık duygusal anlar yaşayan “İmparator” lakabıyla tanınan Tatlıses, hayranlarıyla bir araya gelmeyi özlediğini dile getirdi.

7’NCİ KEZ SAHNE ALDI

Ardından sürpriz bir karar alarak konserler düzenleyen usta sanatçı, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme Açıkhava’da 7’nci kez sahne aldı. Hayranları, ünlü sanatçıyı “İmparator” tezahüratlarıyla karşıladı.

“BENİ YİNE AĞLATACAKSINIZ”

Sahneye çıkan Tatlıses, “Beni yine onurlandırdınız, gururlandırdınız, beni yine ağlatacaksınız” sözleriyle teşekkür etti.

https://habermotto.com/ahmet-tatlisesten-ibrahim-tatlisese-bomba-gonderme

KURUÇEŞME AÇIKHAVA REKORUNU KIRDI

Yaklaşık 2.5 saat süren konserde, ara vermeden 37 şarkı seslendiren İbrahim Tatlıses, Kuruçeşme Açıkhava rekoruna imza attı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir