İBB başkan adayı Murat Kurum: “İstanbul’un tüm ilçelerinde metro olacak”

İstanbul'un trafik sorununa sıkça değinen İBB Adayı Murat Kurum, metronun önemine değinerek, "Modern şehirlerde olduğu gibi metro ağını güçlendirmeliyiz. İstanbul'da metronun ulaşamadığı ilçe bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

featured

AK Parti’nin İstanbul Adayı Murat Kurum, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hemen her gün bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelen Kurum, yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Esnaf ve bölge halkıyla yakından ilgilenen Murat Kurum’un bugünkü adresi ise Avcılar oldu.

“METRO AĞINI GÜÇLENDİRMELİYİZ”

Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Buluşması’na katılan Kurum, burada çalışmalarına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Kurum açıklamalarında, bir kez daha Megakent’in ulaşım sorununa değindi. Burada da metronun önemine değinerek, şu ifadeleri kullandı:

“Sadece Avcılar’da değil, İstanbulumuzda bugün çile haline gelmiş ulaşım problemini çözebilmek için koca 5 yılda 17 kilometrelik metro hattı ihalesi yaptılar. Yaptıkları işlerde de ilerleme kaydedemediler. Ulaşım sıkıntısını çözmek istiyorsak eğer, modern şehirlerde olduğu gibi metro ağını güçlendirmeliyiz. İstanbul’da metronun ulaşamadığı tek bir ilçe bırakmayacağız.”

“İSTANBUL HİZMETE HASRET”

Murat Kurum’un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Avcılar’ın ne sıkıntısı varsa ne problemi varsa bir ayağımız da burada olacak. Avcılar hizmetlerin en iyisini hak ediyor.

İstanbul için yola çıktık. Bu yola biz ‘İstanbul yolu’ diyoruz. Hizmete hasret çeken İstanbul’u görüyorsunuz. İstanbullu kardeşlerim sabırsızlıkla bekliyor.

“HER SOKAKTA OLACAĞIZ”

İstanbul da Avcılar’ın dört bir yanında her zamankinden çok gayret edeceğiz. Her sokağıyla mutlu Avcılar için çalışacağız. Hep sokakta olacağız, milletimizin yanında olacağız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir