Hazımsızlarda bugün! Hayal Köseoğlu Tamer Karadağlı’yı hedef aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı'ya rol arkadaşları ve bir çok kişi tebriklerini sunarken hazımsız ünlüler sert eleştirilerini sürdüryor.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre başarılı oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Karadağlı’nın yeni görevi bir çok kişyi sevindiriken bazı ünlü isimler hazımsızlıklarından sert eleştirilerde bulundu.

PARTNERLERİ DESTEK VERDİ

Karadağlı’nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmasının ardından eski rol arkadaşı Pınar Altuğ ve yeni partneri Nefise Karatay’dan paylaşım gecikmedi. Instagram hesabından paylaşım yapan Altuğ “Yeni görevinde başarılar diliyorum canım” derken Karatay da “Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevini yürekten kutluyorum! Her işinde olduğu gibi bu işinde de en iyisini yapacağına eminim. Yolun açık olsun! Daha nice başarılara Tamerciğim” ifadelerini kullandı.

HAYAL KÖSEOĞLU TEPKİ GÖSTERDİ

Genç oyuncu Hayal Köseoğlu ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Samimiyetle soruyorum: “Benim 2016’da mezun olup daha fazla tiyatro oyununda oynamış (Tamer Karadağlı 92’den beri 6 oyunda oynamış) ve daha fazla tiyatro oyunu yönetmiş (Tamer Karadağlı 0 oyun yönetmiş) arkadaşım var. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmak için belli bir niteliğe ihtiyaç olması gerekmez mi? Şaşkınlıklar içerisindeyim.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir