Hazal Kaya Disney Plus’ın skandal kararı karşısında üç maymunu oynadı!

Hazal Kaya, Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararı ile ilgili açıklama yaptı. Atatürkçülük perdesi arkasına saklanan bazı ünlü isimler gibi Hazal Kaya da Disney'in skandal kararı karşısında üç maymunu oynamayı tercih etti.

featured

Disney Plus, aldığı skandal kararla Atatürk dizisini platformda yayınlamama kararı aldığını duyurmuştu. Disney’in skandal kararına hükümetten ardı ardına sert tepkiler gelmişti.

RTÜK SAVUNMASINI TALEP ETTİ

Yaşananların ardından RTÜK, konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını talep etti. Fakat tüm Türkiye bu olayla çalkalanırken hemen her olaya sosyal medya hesaplarından tepki gösteren sözde muhalifler ve sanat camiası ise Ermeni lobisine boyun eğen Disney Plus’a karşı ses çıkarmadı.

SÖZDE MUHALİFLER ÜÇ MAYMUNU OYNADI

Tarkan, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz ve Fazıl Say, Eda Ece gibi isimlerin Disney’in kararına sessiz kalması tepkiyle karşılandı. Fatih Altaylı’nın ”Disney’e teşekkür ediyorum. Disney sayesinde bir gecede Atatürkçü oldunuz. Disney, hepinizi Atatürkçü yaptı” şeklindeki sözleri ise tepki çekti. Sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in önce Disney’e tepki gösteren bir tweet paylaşması ardından yazdıklarını silerek geri adım atması tepki çekti. Bilic’e iki yüzlülüğü nedeniyle tepki yağdı.

HAZAL KAYA’DAN SKANDAL AÇIKLAMA: İLGİLENMİYORUM

Tüm bu yaşananların ardından oyuncu Hazal Kaya’dan da Disney ile ilgili açıklama geldi. Kaya, katıldığı bir konserde gazetecilerin sorusu üzerine Disney Plus’ın skandal Atatürk dizisi kararı ile ilgili açıklama yaptı.

Hazal Kaya, Atatürkçülük perdesi arkasına saklanan ve Disney’in skandal kararına ses çıkarmayan diğer ünlü isimler gibi Disney’in kararına sessiz kalmayı tercih etti.

Milliyet’in haberine göre; Hazal Kaya, Disney’in yayınlamaktan vazgeçtiği ‘Atatürk’ dizisine dair şu açıklamayı yaptı:

“Konuya yorum yapacak kadar bilgim yok, olsaydı söylerdim. Bilmiyorum. Proje çekilirken çok heyecanlanmıştık, yakın arkadaşlarımız oynadı, ben izlemek istiyorum. Nerede, nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir