Hatice Tusu’nun katili Suat Aksoy kan donduran cinayetin detaylarını itiraf etti

featured

Aydın’ın Didim ilçesinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan emekli hemşire ve 2 çocuk annesi 50 yaşındaki Hatice Tusu ölü bulundu. Annelerinin kaybolmasından sonra Müge Anlı’da çağrıda bulunan oğullarının başvurusu üzerine Aydın’da Didim polisi kapsamlı bir çalışma başlattı. Hatice Tusu’nun yaşadığı evin etrafındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Tusu’nun erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Suat Aksoy isimli şahsı tespit ederek takibe aldı. Takibe alınan adam bir cafede yakalandı.

Hatice Tusu’yu boğarak öldürüp bataklığa Gömmüş!

Cinayet zanlısı Suat Aksoy’un Hatice Tusu ile 3 yıldır sevgili olduklarını ve geçen hafta Tusu’nun kendisine ayrılmak istediğini bildirdiğini, aralarında çıkan tartışma sonrasında Tusu’yu boğarak öldürdüğünü, cansız bedenini ise Hisar Mahallesi’ndeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alanda bulunan bataklığa gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Zanlının itiraflarından yola çıkan polis ekipleri, talihsiz kadının cansız bedenine ulaştı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi de sevk edilirken, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından kadının cansız bedeni itfaiye ekiplerince toprak altından çıkartıldı. Talihsiz hemşirenin cenazesi otopsi için Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ZANLI, SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Cinayeti itiraf eden Suat Aksoy ise emniyetteki sorgusunun ardından Didim Adliyesi’ne götürüldü. Zanlı, cinayetle ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir