Ümit Özdağ kan dökmeye devam ediyor! Hatay’da Suriyeli Faris Muhammed Al-Ali öldürüldü

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın kışkırtmaları bir can daha aldı. Hatay’da babası ölen ve İHH yurdunda kalan Suriyeli yetim Faris Muhammed Al-Ali, Ümit Özdağ taraftarı olan ırkçı bir çetenin bıçaklı saldırısıyla öldürüldü.

featured

Sığınmacılar üzerinden provokasyon yaparak iç savaş çıkarmaya çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ırkçı söylemleri nedeniyle bugüne kadar onlarca kişinin ölümüne neden oldu. Rize’de Özdağ yandaşı bir ırkçının Afganistan uyruklu yabancıyı katletmesinin ardından, benzer görüntüler de bu kez Hatay’dan geldi.

Ümit Özdağ’ın gazıyla cinayet! Rize’de Afgan çay işçisini vuran Gökmen Topal Zafer Partili çıktı

Babasının ölümünün ardından İnsani Yardım Vakfı’nda (İHH) kalan yetim Faris Muhammed Al-Ali, ırkçı bir grubun saldırısının ardından katledildi.

Reyhanlı Eğitim Kampüsünde eğitim gören ve bu yıl tıp fakültesini kazanan Suriyeli yetim Faris Muhammed Al-Ali (17) ile Mustafa Taçyıldız (16) arasında Hatay’ın Antakya ilçesindeki bir salça fabrikasında tartışma çıktı.

Mustafa Taçyıldız, Hüseyin Taçyıldız ve arkadaşı Mustafa Seçen (14), Yusuf Okuyucu, Faris Muhammed Al-Ali, arkadaşı Abdurrahman Barud ve İbrahim İzzo, Narlıca Mahallesinde karşılaştı. İki grup arasında çıkan kavganın ardından Mustafa Taçyıldız, Faris Al-Ali’yi sol alt karın boşluğundan bıçakla yaraladı.

YETİM FARİS MUHAMMED AL-ALİ ÖZDAĞ VE ÇETESİNİN SON KURBANI OLDU

Faris Al-Ali, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Mustafa Taçyıldız ise suç aletiyle birlikte gözaltına alındı.

Kavgaya karışan 5 kişi de yakalanırken, bu yıl tıp fakültesini kazanan yetim Al-Ali, Özdağ ve ırkçı çetesinin son kurbanı oldu.

İHH, resmi Twitter hesabından Al-Ali şu sözlerle taziye mesajı yayınladıı;

”Çok üzgünüz… Reyhanlı Eğitim Kampüsümüzde öğrenim gören ve bu yıl Tıp Fakültesini kazanan yetim öğrencimiz Faris Muhammed Al-Ali, Hatay’da bir grubun saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Menfur saldırıyı kınıyoruz. Kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.”

https://twitter.com/ihhinsaniyardim/status/1566341087144431619?s=20&t=oQLTy3VE3t5aBpQdM8pGwQ

Ataşehir’de Selahattin Çelik’in öldüğü provokasyonun altından Ümit Özdağ çıktı: ‘Çok pis operasyon yapmaya çalışıyorlar’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir