Hande Yener’in Balıkesir konseri iptal edildi! İşte nedeni

Hande Yener'in Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Aromaterapi Festivali kapsamında bu akşam 21.30'da vereceği konser iptal edildi. Yener, gelen bazı tepkilerden dolayı konserinin iptal edildiğini açıkladı.

featured

Çıkardığı şarkılar ve sahne tarzıyla çok konuşulan 50 yaşındaki Hande Yener‘in, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Aromaterapi Festivali’ndeki konseri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından son dakika iptal edildi.

HANDE YENER: GELEN TEPKİLERDEN DOLAYI İPTAL EDİLDİ

Yeni albümüyle büyük beğeni toplayan ve yazın gelmesiyle konserden konsere koşan Hande Yener’in konseri iptal edildi. Yener sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, sevenlerine konuyla ilgili bilgi verdi.

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; “Bu akşam gerçekleşecek olan Balıkesir konserimiz, bazı gelen tepkiler üzerine Balıkesir Belediyesi tarafından maalesef iptal edilmiştir. Her türlü görüşe saygı duyuyorum ancak bazen birbirimizin sesi olmamız gerekir. Ben yasaklanacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Enerjimle ve tüm sevgimle sahnede olmaya, karşılıklı şifalanmaya devam edeceğim, bu değişmez. Başka bir zaman görüşmek dileğiyle Balıkesir. Hümanist olmak ve toplumu ayrıştırmamak en uygun. Ve hep tercihim bu.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir