Hande Sarıoğlu Simge’nin ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla Cimbom’un zaferini kutladı! Icardi’den aşk iddialarını güçlendiren paylaşım

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Yukatel Kayserispor karşılaşması Galatasaray'ın 6-0'lık zaferiyle sonuçlandı. Yıldız futbolcu Mauro Icardi, karşılaşmada üç gol atarak hat-trick yaptı. Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu ise maç anında 'Aşkın Olayım' şarkısıyla bir paylaşım yaptı. Icardi'nin paylaşımı ise aşk iddialarını gündem getirdi. İşte detaylar...

featured

Galatasaray ile Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında karşılaştı. Nef Stadyumu’nda oynanan müsabaka, ev sahibi Galatasaray’ın 6-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı – kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Mauro Icardi (3), Milot Rashica, Kerem Aktürkoğlu ve Nicolo Zaniolo kaydetti.

MAÇIN ADAMI HAT-TRICK YAPAN ICARDI OLDU

Sarı – kırmızılıların Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, üç golünün yanında bir de asist yaparak maçın adamı olmuştu.

HANDE SARIOĞLU ‘AŞKIN OLAYIM’ ŞARISINI SÖYLEDİ

Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu ise karşılaşmanın oynandığı esnada televizyon önünde Mauro Icardi’yi göstererek yıldız isimle özdeşleşen “Aşkın Olayım” şarkısını söylerken bir paylaşım yaptı.

ICARDI SARIOĞLU’NUN HİKAYESİNİ ALINTILADI

Icardi ise Sarıoğlu’nun hikayesini alıntılayarak paylaştı. Bu durum, sosyal medyada kısa süre içerisinde yayıldı. ‘Yeni bir aşk mı doğuyor’ sorularına neden oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir