Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel’in başına gelmeyen kalmamış! “Babam yaşındaki adamlar…”

2002'de Türkiye'de iktidarı devralan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 yıllık görev süresi boyunca Türk halkının uzun yıllardır hayalini kurduğu yerli otomobil, yerli savunma sanayi, doğalgaz ve petrol keşfi hayallerini hayata geçirdi.

featured

Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini geçen yıl sonlandıran Selen Görgüzel, Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla YouTube’da yayınlanan “Haber Bahane” programına konuk oldu. Her açıklaması olay olan Selen Görgüzel’den bomba itiraflar geldi. Müzik ve oyunculuk sektörüne ilk girdiği dönemde yaşadığı zorlukları anlatan Görgüzel şunları söyledi:

Benzer Haberler
selen-gorguzel-dans
Selen Görgüzel kafayı bulup dans edince göğüsleri kontrolden çıktı! Rezil görüntüler…
selen-gorguzel-kimdir
Selen Görgüzel’den yeni skandal: ‘Hesabı bana ödeten erkeğe etek giydiririm’
selen gorguzel
Selen Görgüzel: ‘Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz, davul bile dengi dengine’

”BABAM YAŞINDAKİ ADAMLAR…”

“Benim sektöre girdiğim dönem annemlerin boşanmasına ve babamın iflasına denk geldiği için bana çok müdahale edemediler. İlk evliliğim biraz ailemden kaçış için yapıldı. Sektöre çok küçük yaşlarda girdiğim için bana çok kirli ve savunmasız geldi. Çok yalnızdım… Babam yaşındaki adamlar benimle beraber olmaya çalışıyorlardı. Onların teklifleri ve yaklaşımları bana kendimi çok kötü hissettiriyordu. Onlar utanmıyordu ben utanıyordum.”

“ONUN BUNUN YATAĞINDAN GEÇMEZSEN BU İŞ OLMAZ” DEDİLER

“Bana ‘kızım bu yollardan geçmezsen asla olmaz’ diyorlardı. Bir hedefin var ve hayallerin var. Yapmak istediğin iş için ‘onun bunun yatağından geçmezsen bu iş olmaz’ diyorlar. Ama benim canım öyle bir şey yapmak istemiyor, ben öyle biri olmak istemiyorum. Ben gerçekten başararak işimi yapmak istiyorum.” diyen Görgüzel bu açıklamalarıyla herkesi şaşırttı.

“TACİZE UĞRADIM”

”Hiç istemediğin biriyle beraber olmak zorunda kaldın mı?” sorusu üzerine sözlerine devam eden Görgüzel, ” Allah’a şükürler olsun ki öyle bir şey olmadı. İstemediğim birçok insan beni zorladı. Tacize uğradım ama hepsine de bedelini ödettim. Hiçbir şey kimsenin yanına kalmadı hayatımda. Anında da tokat atarak ödettim, sonra da hukuksal anlamda da ödettim” açıklamasını yaptı.

Görgüzel sektörde yaşadığı bir olayı da hatırlatarak; ”Bir dizi setinde yaşadığım bir taciz olayı vardı ve basına da sirayet etmişti. Kızım o zaman çok küçük olduğu için onu anneme emanet ederek şehir dışına işe gitmiştim. Evdeki bütün geçimi ben sağlıyordum ve sette yönetmenin beni meta olarak görmesine çok sabır gösterdim. Bu olay mahkemeye taşındı ve davayı kazandım. Bu süreç uzun sürdüğü için kanal diziyi durdurmuştu ve benim adım sorunlu oyuncuya çıktı ve bir süre iş bulamadım. Hakkımı savunmak isterken reklam yapmakla suçlandım” şeklinde konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir