Halka dizisi geri mi dönüyor? Dizinin yapımcısından açıklama!

featured

Yayınlandığı ilk günden beri izleyici tarafından çok sevilen ve sahiplenen dizilerden biri olan Halka, geri mi dönüyor? Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Serkan Çayoğlu’nu buluşturan TRT’nin sevilen polisiye dizisi, dijital platformda yayımlanmaya devam edeceğini söyleyerek sezon finaliyle televizyon ekranlarına veda etmişti. Seyircilerin de beklediği, herhangi bir platformla anlaşma yapıldığı bilgisi gelmedi.

Dizinin dijital platformda yayımlanacağını söyleyenlerin yanı sıra TRT ekranlarında devam edeceğini dillendirenler de vardı. İlk kez 15 Ocakta ekranlara çıkan Halka dizisinin istikbaliyle ilgili açıklama sonunda yapıldı.  Dizinin yapımcısı Es Film tarafından yapılan açıklamada Halka dizisinin 2020’de yeni format ve yeni karakterlerle yeniden başlayacağı söylendi. Bitiş haberinin arkasından dizinin teknik ekibinden ve oyuncularından sosyal medyada veda paylaşımları yapılmaya başlandı.

https://twitter.com/YusufEsenkal/status/1339694763155611665?s=20

 

2020’de tekrar başlayacağı söylenmesine rağmen Aralık ayına kadar bir açıklama yapılmamıştı. Es Film’den Yusuf Esenkal’ın yaptığı açıklamaya göre pandemi şartları dizinin devam etmesine engel oldu. Ancak Esenkal’ın açıklaması kafalarda soru işareti oluşturdu. 2021’de bir sürpriz için ilk adımlarımızı attık. Rüyalar gerçek olsun” dedi ve parantez içinde (bambaşka) yazdı. Dizinin aynı oyuncularla geri dönüp dönmeyeceği merak konusu…

Halka’nın konusu ne?

Halka, iki genç adamın ya da iki kurbanın, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle,  kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşlarını, geçmişlerinin peşine düşüşlerini anlatan ve bu iki gencin mafyavari bir hayatta entrikalar içinde sürüklendikleri dizidir. Kaan ve Cihangir’in yeryüzünden intikamını anlatır. Polisiye trüklerini kullanan, tempolu, serüven temalı dizinin Halka adı, üç halka simgesiyle bilinen suç şebekesinden gelir. Halka klasik mafya anlatılarının aksine kadınların güçlü olduğu, yönetip yönlendirdiği bir karakter içeriği taşımasıyla aynı kategorideki diğer dizilerden sıyrılır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir