Disney Plus’tan dev transfer! Halit Ergenç de kadroya katıldı…

ABD’li dijital yayın platformu Disney Plus, Türkiye’deki yayınına başlamak için gün sayıyor. Türkiye pazarına bomba gibi girmeye hazırlanan platform bugüne kadar Engin Akyürek’in, Can Yaman, Hande Erçel’in de aralarında bulunduğu Türkiye’nin çok ünlü isimleriyle anlaşma yaptı. Platform son olarak çok sevilen usta bir oyuncuyu da bünyesine kattı.

featured

Disney Plus halen dünyada 70’ten fazla ülkeye yayın yapıyor. En son projesi is Türkiye. Ağustos ayında Türkiye’deki yayınına başlamaya hazırlanan Disney Plus’ın, bugüne kadar Türkiye’de hükümdarlığını sürdüren Netflix’i silip süpürmesi bekleniyor.

Dijital platform halen Türkiye’nin en ünlü isimleriyle anlaşmalar yapıyor. İlk anlaşmasını Engin Akyürek’le yapan Disney Plus ardından Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz, Buğra Gülsoy, Demet Özdemir, İrem Helvacıoğlu, Hande Erçel gibi isimleri kadrosuna kattı.

HALİT ERGENÇ DISNEY PLUS’TA

Platform son olarak Türkiye’nin çok ünlü bir ismiyle de anlaşma imzaladı. En son Babil dizisiyle izlediğimiz, Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman ile ününü dünyaya duyuran usta oyuncu Halit Ergenç de Disney Plus için dizi çekecek.

Halit Ergenç, Babil dizisinden sonra herhangi bir projede yer almamıştı. Birkaç ay önce oyuncunun eşi Bergüzar Korel ve üç çocuğuyla birlikte Londra’ya yerleştiği öğrenilmişti. Ancak Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, projeleri olduğunda Türkiye’ye gelecek.

Bu arada Halit Ergenç’in Disney Plus için çekeceği dizinin ne olduğuyla ilgili henüz hiçbir bilgi yok. Platformun ilk Türk dizisi olan ve başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun bulunduğu Kaçış’ın çekimleri ise Gaziantep’te devam ediyor.

Kaynak: Televizyon Gazetesi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir