Halil İbrahim Ceyhan’dan kıskandıran başarı! Sosyal medyaya bomba gibi düştü

DiziWorld en popüler dizi aktörleri listesinde, Emanet dizisinin başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan 1.050.000 tweetle 3. sırada yerini aldı.

featured

Kanal7’nin günlük dizisi Emanet’in başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan DiziWorld en popüler dizi aktörleri listesinde Halil İbrahim Ceyhan 1.050.000 tweetle 3. Sırada yerini aldı.

Yakışıklı oyuncu başarılı performansıyla her geçen gün adından bahsettiriyor. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Halil İbrahim Ceyhan kısa sürede kariyer basamaklarını tırmandı.

Kanal 7’de izleyiciyi ekrana kilitleyen Emanet dizisinde başrol olan Halil İbrahim Yaman oyunculuğuyla dillerden düşmüyor.

Oyuncunun ayrıca sahne deneyimi yaşaması, kendi sözlerini yazıp bunları şarkıya dönüştürmesi de hayranlarından büyük ilgi gördü.

Diğer yandan,Halil İbrahim Ceyhan, Gürcistan doğumlu model ve oyuncu Nanuka ile iyi bir dizi çifti görüntüsü veriyor. İki genç oyuncunun ekrandaki uyumunun da izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandığını sosyal medyadaki yorumlardan ve beğenilerden anlaşılıyor.

Emanet dizisinin yakışıklı oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir