Hakan Sabancı’dan Hande Erçel’e servet değerinde hediye!

Bir süredir birlikte olan Hakan Sabancı ve Hande Erçel çifti magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri haline geldi. Hakan Sabancı'nın son olarak Erçel'e küçük bir servet değerinde hediye aldığı öğrenildi. İşte detaylar...

featured

Güzelliğiyle dillerden düşmeyen oyuncu Hande Erçel aradığı aşkı ünlü iş insanı Hakan Sabancı’da bulmuştu.

Ünlü çift, birlikte tatile çıkıyor ve sık sık yan yana görüntüleniyor. Aşklarını gizlemeyen ünlü çift geçtiğimiz günlerde Fransa’da düzenlenen Cannes Film Festivali’ne birlikte katılmıştı. Erçel üç gün boyunca giydiği kıyafetlerle göz kamaştırmıştı. Popülerliği artan ünü oyuncu Hande Erçel’in daha önce 100 dolara satılan fotoğrafları da 2 bin dolara çıkmıştı.

SABANCI’DAN ERÇEL’E JEST

Hakan Sabancı ise festivalde sevgilisini yalnız bırakmamış ve ünlü çift birlikte kameralar karşısına geçmişti. Son olarak Hakan Sabancı’nın Hande Erçel’e küçük bir servet değerinde hediye aldığı öğrenildi.

Saatlere olan düşkünlüğü ile bilinen Sabancı’nın, dünyaca ünlü bir markadan saat alırken sevgilisi Hande Erçel’e benzer bir model alıp hediye ettiği öğrenildi. Hakan Sabancı’nın aldığı saat, küçük bir servet değerinde denilebilir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir