Hafsanur Sancaktutan’dan Kerem Bursin itirafı: “Sana hayatının şokunu yaşatacağım”

Kanal D’de başlayan ‘Ya Çok Seversen’de Kerem Bürsin’le başrolü paylaşan güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan verdiği ropörtajda Kerem Bursin ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.

featured

Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan Kanal D’de başlayan Ya Çok Seversen adlı dizide başrolü Kerem Bursin ile paylaşıyor. Hürriyet’e ropörtaj veren Sancaktutan rol arkadaşı Kerem Bursin ile ilgili de samimi itiraflarda bulundu.

“SANA HAYATININ ŞOKUNU YAŞATACAĞIM KEREM”

“Kerem Bursin ile sosyal medyada atışmalarını görüyoruz” sözlerine cevap veren Sancaktutan şunları aktardı:

“Güzel. Birlikte çok eğleniyoruz. Bazen “Tamam Kerem, artık işe dönelim” falan diyorum. Çünkü benimle çok uğraşıyor. Bu röportajı da okuyacaktır. Buradan Kerem’e bir şey söyleyebilir miyim? Sana hayatının şokunu yaşatacağım Kerem! Şu an sette sürekli birbirimize meydan okuma halindeyiz. İlk o başlattı. Benim de örgütlediğim bir takım var, bakalım kim kazanacak.

“KEREM ÇOK ÖZVERİLİ, KİBAR”

Siz nasıl bir ikili oldunuz sorusuna yanıt veren güzel oyuncu, “Kerem çalışkan, çok özverili, kibar, bütün sete karşı böyle. Ayrıca hatta çocuklara ve hayvanlara, her canlıya aynı şekilde… Herkesin onunla bir kere çalışması gerektiğini düşünüyorum. Çok destek oluyor, oturup sohbet ediyoruz, sıkıntımızı paylaşıyoruz.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir