Hafsanur Sancaktutan’a destek veren Hadise’ye Bircan Bali’den sert cevap: ‘Enteresan ilişkini daha yeni sindiriyoruz’

Hadise, ilaç içip bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği haberiyle magazin gündemine gelen Hafsanur Sancaktutan'a sosyal medyadan destek verdi. Oyuncu tarafından yalanlanan 'intihar' iddiasını ortaya atan isim olan 'Söylemezsem Olmaz' sunucusu Bircan Bali ise ünlü popçunun paylaşımına sessiz kalmadı.

featured

Hafsanur Sancaktutan’ın geçtiğimiz cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü. Eve gittiğinde fenalaşan oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı. Zehirlendiği ortaya çıkan Sancaktutan’ın midesi yıkandı. Güzel oyuncu daha sonra taburcu edildi.

Benzer Haberler
hadise- reza zarrab
Reza Zarrab’la yasak aşk yaşadığı iddiası Hadise’ye pahalıya patladı! 14 milyon TL’den oldu
hadise-reza-mesajlar
Seren Serengil tutanağı patlattı! Reza Zarrab Hadise’ye ‘bıldırcın’, Ebru Gündeş’e ‘baykuş’, Kaan Yıldırım’a da ‘ayı’ demiş
g_2672
Hadise’nin şikayet ettiği Seren Serengil ne demişti? Hadise ile Reza Zarrab’ın kayalık pozu…
hadise
Hadise kasığına kadar yırtmaçlı süper minisi ile ağızları açık bıraktı! ‘Bir karış kumaş var’

‘İNTİHAR’ İDDİASI OLAY OLDU!

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının yorumcularından Bircan Bali ise ünlü ismin intihara teşebbüs ettiğini öne sürdü. Çok konuşulan iddia üzerine güzel oyuncu, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

BİLEKLERİNİ PAYLAŞTI

Hafsanur Sancaktutan, kısa süre sonra Instagram’da bileklerinin fotoğrafını da yayınladı ve “Çok fazla mesaj geldi. Böyle bir fotoğraf koymak zorunda kaldım. Çok üzgünüm” mesajını yazdı.

‘ÖZEL HAYATA SALDIRININ SINIRLARI ORTADAN KALKTI’

Şarkıcı Hadise’den ‘intihar’ iddiasıyla bir anda gündem olan oyuncuya destek geldi. Oyuncunun fotoğrafını paylaşan popçu, sosyal medya gönderisi ile haberi yayınlayan kanalı RTÜK’e şikayet etti.

‘ENTERESAN İLİŞKİNİ DAHA YENİ SİNDİRİYORUZ’

Haberinin arkasında olduğunu belirten Bircan Bali ise Hadise’ye cevabıyla dikkat çekti.

İşte Bali’nin paylaşımı:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir