Hadise’nin şikayet ettiği Seren Serengil ne demişti? Hadise ile Reza Zarrab’ın kayalık pozu…

Hadise'nin dün gece saatlerinde Twitter hesabından isyan ettiği paylaşımlar sonrası Seren Serengil'in Hadise ile Reza Zarrab ilişkisi açıklamaları tekrar gündem oldu.

featured

Hadise sosyal medya hesabından adeta çığlık atarak isyan etti. Ortaya atılan tüm iddialara karşı sessiz kalmayı tercih eden ünlü şarkıcı, sosyal medya üzerinden ilk kez sessizliğini bozdu.

Hadise çığlık çığlığa isyan etti: “Bana yapılan taciz, tecavüz…”

“ASLA SUSMAYACAĞIM”

Oldukça çarpıcı bir açıklama yapan Hadise, “Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm kadınlara; SUSMAYIN. BEN DE SUSMUYORUM VE ASLA SUSMAYACAĞIM.

Elbette Hadise olmanın, ünlü olmanın bir bedeli olacak. Ünlü isimler olarak göz önündeyiz bizi seven de olacak sevmeyen de. Beni biliyorsunuz, genelde konuşmam. Adalete hep güvenirim. AMA bu sefer söyleyeceklerim var!

 

Hadise’nin Reza Zarrab’la birlikte olduğunu iddia eden Seren Serengil yine bu konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

“O MESAJLARI OKUDUM”

Hadise’nin, Ebru Gündeş ile arkadaş olduğu dönem Zarrab ile yasak aşk yaşadığını iddia eden Serengil, “Ben o mesajları okudum Reza ile olan. Yetinmedim, Reza’nın avukatını aradım, avukat evet dedi. Ben söz verdiğim için burada söylemedim.” demişti.

REZA İLE KAYALIK POZU

Seren Serngil konuşmasında, “Desin ki… Mesela… Reza’yla benim fotoğraflarım varmış desin mesela. Onu da kız kardeşim çekmedi desin mesela. Manşetse bu manşet bence. Kayalıklarda el ele bir fotoğrafınız varmış diye söylentiler varmış, böyle bir fotoğraf yok. Üstelik kız kardeşim çekmedi desin mesela. Diyebilir, bunları söyleyebilir.” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir