Hadise’den eski eşi Mehmet Dinçerler’e bornozlu gönderme

Geçtiğimiz hafta Hadise ile Mehmet Dinçerler'in barıştıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hadise bu iddiaları reddederken, Dinçerler sessiz kalmıştı. Hadise son olarak bornozlu fotoğrafıyla eski eşine gönderme yaptı.

featured

Geçtiğimiz hafta Hadise ile Mehmet Dinçerler‘in barıştıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hadise bu iddiaları reddederken, Dinçerler sessiz kalmıştı. Hadise son olarak bornozlu fotoğrafıyla eski eşine gönderme yaptı.

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz sene sessiz sedasız evlenmiş ancak çift aylar sonra olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Geçtiğimiz hafta barıştıkları iddia edilmiş, Hadise ise barışma haberlerini yalanlamıştı.

Ünlü şarkıcı şimdi de bornozlu fotoğraf paylaşarak eski eşine gönderme yaptı.

hadise mehmet

 

14,5 milyon takipçili Instagram hesabından makyajsız ve bornozlu bir fotoğrafını paylaşan şarkıcı, fotoğrafa şu notu düştü:

hadise instagram

“Boş kalplerle vaktini boşa harcama. Kalbini yutmalarına izin verme. Onları ışığından uzak tut. Çünkü kıvılcımını çalmak isteyebilirler. Gitmesi gerekenlere hoşça kal deyin. Bu kaçınılmaz, yalancılar her yerde gizleniyor. Kendini her zaman yaptığın gibi sev. Daha iyi bir şey seni bekliyor. Çillerimi seviyorum. Gülüşümü seviyorum. Vücudum, kalbim ve aklımla ilgili her şeyi seviyorum. Kendimi seviyorum.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir