Hadise ve Mehmet Dinçerler 4 aylık evliliklerini bitiriyor! Menajeri onayladı

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler'den kötü haber geldi. Hadise, 4 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti.

featured

Şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler 1 yıllık birlikteliğin ardından geçtiğimiz mayıs ayında Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen bir tören ile nikah masasına oturmuştu. Çift son günlerde evliliklerinde kriz yaşadıkları haberleriyle gündemde. Önce bir süredir birlikte görüntü vermeyen çiftten Hadise, 3 milyon değerindeki evlilik yüzüğünü takmamaya başladı. Çok geçmeden Mehmet Dinçerler de alyansız görüntülendi.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Hürriyet’in haberine göre; Ayrılık haberleriyle ilgili açıklama yapmayan Hadise ve Mehmet Dinçerler’den kötü haber bugün geldi.

Ünlü şarkıcı 4 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti ve Mehmet Dinçerler’e Boşanma Davası açtı.

Hadise’nin menajeri Haluk Şentürk de boşanma haberini doğruladı.

YÜZÜĞÜ GÜNLERCE KONUŞULDU

Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler’den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı.

Hadise ile aralarının bozuk olduğu konuşulan Mehmet Dinçerler’den flaş hamle!

DOĞUM GÜNÜNDE MESAJ YOK

Sosyal medya hesabından Mehmet Dinçerler ile olan fotoğrafların neredeyse tamamını silen Hadise, eşinin 23 Ağustos’taki yaş gününde de hiçbir paylaşımda bulunmadı.

KIYAFETLER VE PERFORMANS ESKİYE DÖNDÜ

Hadise, Mehmet Dinçerler ile ilişkisinin ardından giyim tarzını değiştirmiş, alışılmışın dışında kıyafetler giymeye başlamıştı.

Ünlü şarkıcı son konserlerinde iddialı kostümler tercih etti. Seyircisine müzik ziyafeti yaşatan Hadise’nin performansı da sosyal medyaya damga vurdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir