Hadise konserde neden ağladığını itiraf etti

Geçtiğimiz günlerde verdiği konserde "Küçük Bir Yol" şarkısını söylerken gözyaşlarını tutamayan Hadise'nin Mehmet Dinçerler'den ayrıldığı iddia edilmişti. Hadise'den itiraf gibi açıklamalar geldi.

featured

Ünlü şarkıcı Hadise “Küçük Bir Yol” şarkısını söylerken gözyaşlarını tutamamıştı. Eşi Mehmet Dinçerler’den ayrıldığı için konserde ağladığı iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından Mehmet Dinçerler de yüzüğünü çıkarınca ayrılık haberleri iyice güçlendi.

“HAMİLE DEĞİLİM”

Ünlü isim, hakkında çıkan ‘hamilelik’ haberlerin ardından sessizliğini bozdu. Her fırsatta çocukları çok sevdiğini ve anne olmak istediğini belirten popçu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber; ısrarla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum. Bilginize.

Evliliğinde kriz yaşadığı iddiasına cevap vermeyen Hadise, son olarak Kadıköy’de müzikseverlerle buluştu.

Hadise ‘Küçük Bir Yol’ şarkısını söylerken sahnede bir anda yıkıldı

36 yaşındaki şarkıcı, daha önce gözyaşlarına boğulduğu ‘Küçük Bir Yol’ parçası hakkında şu sözleri sarf etti:

“Sahnedeydim. Küçük bir ameliyat geçirmiştim. Gününü de hatırlıyorum. Şarkı geldi, kulaklığı taktım ve şarkıyı dinledim. Ve ağladım, anında ağladım. Bu şarkı o kadar çok insanın kalbine dokunacak ki! Ve beni hala mahvediyor bu şarkı!”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir