Gülümse Kaderine’nin ömrü kısa sürdü! Gülümse Kaderine neden final yapıyor? 5. bölümde neler olacak?

Yakın zamanda FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Gülümse Kaderine dizisinin ömrü uzun olmadı. Bu akşam 5. bölümü yayınlanacak dizinin bitirilmesine karar verildi. Peki yeni başlayan Gülümse Kaderine neden final yapıyor?

featured

FOX TV’nin yeni başlayan dizisi Gülümse Kaderine bu akşam final yapacak.

Dizinin büyük iddialarla ekrana gelmesinin üzerinden henüz birkaç bölüm geçmişken kanal yönetimi diziyi bitirme kararı aldı.

Bu yıl yayınladığı hiçbir dizi ve programdan beklediğini alamayan FOX TV yönetimi sayısı belli olmayan diziyi ilk bir kaç bölümünde sona erdirdi.

Gülümse Kaderine’de Yaren’in kimliğinden habersiz olan Neval şoke oluyor!

GÜLÜMSE KADERİNE 5. BÖLÜM FİNAL

Şu anda sadece iğrenç olarak değerlendirilen ilişkilerle gündeme gelen Yasak Elma dizisiyle reyting yarışlarında varlığını korumaya çalışan FOX TV son olarak Gülümse Kaderine dizisini de harcadı.

Çarşamba günleri ekranda olan Gülümse Kaderine dizisinden takipçilerine kötü haber geldi. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte projede 5. bölümde ekranlara veda edeceği ortaya çıktı.

Gülümse Kaderine yeni bölüm fragmanı “Kudret Bey senin baban” başlığı ile dizinin takipçilerinin beğenisine sunuldu. Yeni bölümde aynı zamanda projenin sona ereceği de ortaya çıktı.

Gülümse Kaderine Fırat kimdir? Gerçek adı ne? Erkan Meriç kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı?

GÜLÜMSE KADERİNE BİTİYOR MU, NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Gülümse Kaderine dizisi yeni bölüm fragmanında “final” ifadelerini kullandı. Bu da dizinin sona ereceğini kesinleştirdi. Dizinin neden final yaptığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmese de elde edilen reyting sonuçlarının final kararında etkili olduğu tahmin ediliyor.

GÜLÜMSE KADERİNE OYUNCULARI KİMLERDİ?

Projenin oyuncu kadrosu şöyle: Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir