Masumlar Apartmanı bu akşam final yapıyor! Masumlar Apartmanı neden bitiyor? 71. bölümde neler olacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek. Her hafta salı akşamları ekrana gelen dizinin final bölümünde Safiye, Gülben ve Neriman, babalarının onlar için hayal ettiği hayata cesur adımlarla ilerliyorlar. Peki, Masumlar Apartmanı neden final yapıyor?

featured

Masumlar Apartmanı, bu akşam yayınlanacak 71. bölümüyle final yapacak.

Dizinin son bölümüne Hikmet’in ölümü damga vurmuştu. Finalde Gülben, Safiye ve Han babalarının hayalini yerine getiriyorlar. Dizi 71. Bölümü ile ekranlara veda edecek.

Bülent Ersoy, Masumlar Apartmanı’nı rekor fiyata satın alıyor!

MASUMLAR APARTMANI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Masumlar Apartmanı dizisinin düşük reytinglerden dolayı final yaptığı iddiası gündemde yer almıştı. Dizi bu akşam 71. bölümü ile final yapacak.

Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer nişanlandı

FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Safiye, orman evinden döndüklerinde Han’ın pes etmiş halini görünce ipleri eline alır ve beklenmedik bir hamle yapar. Neriman, Ege’yi ikna edememenin çaresizliğiyle birinden yardım ister. Ege gitmeye razı olacak gibidir ancak bir şartı vardır. Bu şartın önündeki tek engelse Safiye’dir. Sonunda kardeşler teker teker babalarının vasiyetini gerçekleştirmeye başlar. Han, geçmişiyle yüzleşir ve mutluluğu için büyük bir adım atar. Safiye, Gülben ve Neriman, babalarının onlar için hayal ettiği hayata cesur adımlarla ilerlerler. Onların bu değişimi, Masumlar Apartmanı’nın kasvetli havasını sevgi dolu bir yuvaya dönüştürecektir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir