Gülseren Budayıcıoğlu’nun 20 dakikası 1200 TL

featured

Daha önce İstanbullu Gelin ve hemen ardından da Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizilerinin uyarlaması ile adından sıkça söz ettiren Psikolog Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun seans ücretiyle ilgili sızan bilgiler sosyal medyayı şaşkınlığa uğrattı. Televizyon tarihine kazınan başarılı dizilerin mimarı Budayıcıoğlu’nun 20 dakikalık bir seans ücretinin 1200 TL olduğu konuşuluyor.

TV ekranlarında son yıllarda özellikle Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizilerinin isimleri çokça duyulmaya başlandı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlama olan bu iki dizide izlenme rekorları kırarken, izleyenler kitapları, Gülseren Budayıcıoğlu’nun muayane ücretleri ve hayatı hakkında bilgi toplamaya da başladı.

2005 yılında her zaman hayalini kurduğu Ankara’nın en büyük psikiyatri merkezi olan Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi’ni kurarak halka hizmet etmeye başlayan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun 20 dakikalık bir seans ücretinin 1200 TL olduğu sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında…

Kaynak: Medya Radar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir