Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Misafir hangi diziden uyarlama? Misafir dizisi sonunda ne oluyor?

featured

Yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün yaptığı Fox Tv’de ekrana gelen olan Misafir dizisi ilk bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu. Hazal Kaya’nın Gece karakterine hayat vereceği dizide Buğra Gülsoy da Erdem karakterini canlandıracak.

MİSAFİR DİZİSİ UYARLAMA MI?

Uyarlama dizi olan Misafir bundan böyle her Perşembe akşamı Fox Tv’de ekrana gelecek. Dizide Gece ve Erdem’in hayatları konu alınacak. Fox Tv dizisi Misafir Oasis adlı diziden uyarlamadır. Misafir dizisi konusu nedir merak edenler için hemen söyleyelim, Oasis dizisinden uyarlama olan Misafir dizisinde travmatik bir çocukluk geçiren Gece (Hazal Kaya) ve eşini kaybetmiş 3 çocuklu Erdem’in (Buğra Gülsoy) hayatı konu alınacak.

MİSAFİR DİZİSİ OYUNCULARI…

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay ile birlikte oyuncu kadrosunda ayrıca Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı isimler yer alıyor.

OASİS KONUSU NEDİR?

Misafir dizisini uyarlandığı Oasis konusunda kötü bir kişiliğe sahip 27 yaşında bir kız olan Yoko mutsuz bir hayat yaşamaktadır. Yoko istenmeyen bir bebek olarak doğmuştur. Yoko babası kim bilmiyor annesinden de ise hiç sevgi görmemiştir. Tüm bunlar üzerine birde erkek arkadaşı tarafından terk edilir. Bu son darbe üzerine Yoko, hayatından bıkar ve bir köprüye giredek kendisini nehre atar.

Diğer yandan eski bir dedektif olan üç çocuk babası Yuji üç yıl önce eşini kaybetmiştir. Çocuklarıyla daha çok vakit geçirmek istediği için fazla mesai yapmayacağı bir departmana geçmiştir. Bir gün, iş arkadaşlarıyla otururken, sırılsıklam bir kız çıplak ayakla mekane gelir ve bayılır. Yuji onub hastaneye götürdüğünde intihar etmeye çalıştığını öğrenir. Yoko gözünü açtığında kimliği belirsiz bir kız olduğunu düşündüklerini fark eder ve geçmiş hayatından kurtulacağını düşünerek hafızasını kaybetmiş numarası yapar. Yuji genç kadının hafızası iyileşene kadar yanında kalmasını ister ve Yoko’yu evine götürür.

Ancak Yoko burada sevgi dolu aileyi görür ve hayatında hiç yaşamadığı şeyler olduğunu fark eder. Yoko çocuklardan ve köpeklerden bile nefret edecek kadar sevgisiz bir kişiyken yeni hayatına Yuji’nin ailesiyle başlar.

Oasisi dizisini sonunda sevgisiz yalnız büyüyen bir kızken aniden sevgi ve mutluluk dolu bir eve giden kızın sıcak bir hikayesi anlatılır. Ancak dizinin sonunda yalanla başlayan hikaye hiç beklenmedik bir sonla biter.

MİSAFİR DİZİSİ KONUSU

Hazal Kaya’nın canlandırdığı Gece karakteri travmatik bir çocukluk geçirmiştir. Diğer yandan eşini kaybetmiş 3 çocuk babası Erdem’i de Buğra Gülsoy oynamaktadır. Misafir dizisi Gece ve Erdem’in hayatını konu alıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir