Demet Akalın’dan çorbacıda şarkı söyleyen Gülden Karaböcek’e “enişteci” yorumu: Kızından yanıt gecikmedi

Bir dönemin en ünlü sanatçılarından olan Gülden Karaböcek ve ablası Neşe Karaböcek 49 yıldır bir araya gelmedi. Abla ve kardeşin düşmanlıkları büyük bir ihanete dayanıyor. İşte ünlü iki sesin filmlere konu olacak hikayesi...

featured

Bir dönemin en ünlü sanatçılarından olan Gülden Karaböcek ve ablası Neşe Karaböcek 49 yıldır bir araya gelmedi. Abla ve kardeşin düşmanlıkları büyük bir ihanete dayanıyor. İşte ünlü iki sesin filmlere konu olacak hikayesi…

Neşe Karaböcek’le 1964’te Atilla Alpsakarya evlendi. Çiftin bir oğulları dünyaya gelse de 1974’te ise ikili yollarını ayırdılar.

Atilla Alpsakarya, aynı yıl içinde Neşe Karaböcek’in kız kardeşi Gülden Karaböcek’le evlendi. Çiftin evliliği tam 8 yıl sürdü.

Olayların yaşandığı 1974’ten bir yıl sonra ise Neşe Karaböcek, Tevfik Yener’le evlendi. Neşe Karaböcek, Tevfik Yener’le tam 48 yıldır evli. Neşe Karaböcek, o günden sonra kardeşiyle asla görüşmedi.

Abla, kardeşi hakkında şöyle konuştu:

O tatsız yaşanmışlığı herkes biliyor. Gülden ile 50 yıldır konuşmuyoruz. Benden hiç af dilemedi. Annemin cenazesinde karşılaştık. Ama konuşmadık .Sonra ayrıldık. Affetmek Allah’a mahsus ama benim içim kaldırmıyor. Yüzüne bile bakamıyorum, bakmam…

Gülden Karaböcek ise “Ablam beni fettan bir kadın olarak göstermek istedi. Beni ölmemi isteyecek kadar kıskanıyordu ve müzik piyasasında olmamı istemiyordu. Ama bu evliliğe beni olaylar zorladı, çünkü tek başıma ortada kaldım. Annem ve babamı da bana düşman etti…” dedi.

Gülden Karaböcek, son olarak geçtiğimiz akşam bir çorbacıda sahne alarak gündem olmuştu.

DEMET AKALIN’DAN ‘ENİŞTECİ’ YORUMU!

Sosyal medyada ilgi çeken görüntülerin altına Demet Akalın’ın, “Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa izlesek” yorumu ise güne adeta damga vurdu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Gülden Karaböcek’in kızı Nur Düzgit’ten ilk açıklama geldi.

“GÖRÜNTÜLER 4 YIL ÖNCESİNE AİT”

Nur Düzgit, “Görüntüler 4 yıl öncesine ait. Nostaljik bir çorbacıda imza günü oldu. Bir tane playback şarkı söyledi, sahne almadı” dedi.

Ayrıca Düzgit Demet Akalın’ın yaptığı yoruma da ateş püskürerek, “Annemin çorbacıda sahne aldığı haberlerini hiç dert etmedik, ama Demet Akalın’ın ‘enişteci’ yorumu bizi çok üzdü. Onu annem de, ben de çok severdik. Şimdi sayfamdan Demet’le fotoğrafımızı siliyorum, konser bileti almıştım. Onu da yırtıp atacağım” dedi.

Gülden Karaböcek’in kızı ayrıca, “Sözleri 50 yıllık bir sanatçıya yapılmış büyük bir saygısızlık, terbiyesizlik!” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir