Görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşen Kadir Doğulu’ya ilgili şoke eden bir iddia daha!

Ünlü oyuncu Kadir 'Doğulu'yla ilgili yeni bir iddia daha gündemde. Doğulu'nun baş harfi "S" ile başlayan bir kadınla bir süredir birlikte olduğu hatta genç kadını ailesinden istediği ileri sürüldü. Doğulu'nun birlikte olduğu kadına imam nikahı dahi kıydığı bunu da eşi Neslihan Atagül'ün bildiği de söyleniyor.

featured

Rol aldığı dizilerle kısa sürede şöhreti yakalayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti 2016 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturdu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ve şimdilerde Gecenin Ucunda dizisinde başrolü paylaşan çift hakkında bir iddia ortaya atıldı.

YENİ İDDİALAR GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Kadir Doğulu’nun gittiği eğlence mekanında başka kadınlarla sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıktı. Doğulu hakkında ortaya atılan yeni iddialar ise ağızları açık bıraktı.

YASAK AŞKINA İMAM NİKAHI KIYDI

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan iddialara göre; Kadir Doğulu, bir süredir baş harfi “S” olan bir kadınla aşk yaşıyor. Doğulu’nun birlikte olduğu kadına bir ev tuttuğu kendisinin de sık sık o eve gittiği ileri sürüldü. Kadir Doğulu’nun kadını ailesinden istediği hatta imam nikahı kıydığı iddia edildi. Ünlü isimle 7 yıldır evli olan Atagül de bunlardan haberi olduğu konuşulanlar arasında.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir