Gönül Dağı Selma Öğretmen, güneş toplayan Muhterem’in kızı çıktı

TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Dönül Dağı dizisinin bu sezon katılan Selma Öğretmen, kalbur ile güneş toplayan Muhterem'in kızı çıktı.

featured

Herkesi ekran başına kilitleyen, yayınlandığı akşamlarda sosyal medyada gündem olan Gönül Dağı dizisine kalburla güneş toplayan divanenin birbirlerinden haberleri olmayan kızı Selma öğretmen rolündeki Melis Sevinç dahil olmuştu. Selma öğretmen ve Melis Sevinç’in kim olduğu herkes tarafından merak ediliyor.

thumbnail
Güneş Toplayan Muhterem'in Gerçek Hikayesi
Gönül Dağı kalburla güneş toplayan Muhterem Divane gerçekte kim? Kalburla güneş toplayan adamın gerçek hikayesi herkesi ağlatıyor

GÖNÜL DAĞI SELMA ÖĞRETMEN KİMDİR?

Gönül Dağı dizisine Selma Öğretmen Erkan’ın okulda Fen bilgisi öğretmenidir. Gedelli’ye tayin olan Selma Öğretmen İstanbul’dan tayin gelse de aslında Selma Öğretmen’in de memleketi Gedelli. Selma öğretmen Ciritçi Abdullah’ın ahbabı “Kalburla Güneş Taşıyan Adam’ın” kızıdır. Kalburla Güneş Taşıyan adamın kızı yıllar önce evlatlık verilmiştir. Selma’nın da evlatlık olduğundan haberi yoktur. Selma’nın annesi Selma’ya defalarca evlatlık olduğundan bahsetmek istese de bunu başaramamıştır. Selma Gedelli’li olduğundan habersiz Gedelli çocukları en iyi şekilde eğitmeye çalışmaktadır.

MELİS SEVİNÇ KİMDİR?

Melis Sevinç 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2018 de Boğaziçi Üniversitesini kazanan ve Turzim İşletmeciliği eğitimi alan Melis Sevinç güzelliği ile her dönem dikkat çeken bir kız olmuş üniversite eğitimi sırasında ID Studio Sanat menajerlik ile tanışmış ve aldığı oyunculuk eğitimleri sonrası dizilerde yer almaya başlamıştır.

Oyunculuğa Zalim İstanbul dizisi ile başlayan Melis Sevinç 2022 yılında Hayaller ve Hayatlar dizisinde Lale karakterini oynamıştır. Melis Sevinç şimdilerde ise Gönül Dağı dizisinde kasabaya yeni gelen Selma öğretmen karakterini oynayacaktır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir