Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı Gedelli nerede?

featured

Gönül Dağı nerede çekiliyor Yozgat’ın neresinde?

Gönül Dağı dizisinin çekim yeri Eskişehir ilinin Sivrihisar ilçesinde gerçekleşmektedir. Gönül Dağı dizisi Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilmiştir. Dizide görünen Gedelli köyü, günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır. Senaryoda geçen Gedelli köyü, aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesidir.

Gönül Dağı Oyuncuları Kimler

  • Berk Atan -(Taner)
  • Gülsim Ali İlhan -(Dilek)
  • Yavuz Sepetçi -(Ciritçi Abdullah)
  • Ege Aydan -(Celal Bey)
  • Semih Ertürk -(Veysel)
  • Ecem Özkaya- (Zahide)

Gönül Dağı Nerede Çekiliyor? Hangi Köyde, İlde, Şehirde?

İddialı dizilerle sezona giren TRT 1’in en büyük bombalarından biri de şüphesiz izleyicinin kalbini ısıtan bozkır dizisi Gönül Dağı oldu. Cumartesi akşamları yayınlanan her bölümü ile reyting listesinin başına adını yazdıran dizi, hem teması hem de beğeni toplayan oyuncu kadrosuyla dillere destan oldu.

Dizi bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzeninin hikayesini konu alıyor. Yazdığı tüm hikâyelerde bozkır ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan “bozkırın kalemi”, Mustafa Çiftçi’nin gelmemiş hikayelerinden esinlenilerek yazılmıştır.

İzleyicilerin vatan özlemini tatmin edecek görsel bir şölen sunan Gönül dağı dizisinin başrollerini Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) üstleniyor. Kadroda genç yeteneklerin yanı sıra Yavuz Sepetçi, Ege Aydan ve Ecem Özkaya gibi isimler de bulunuyor.

Gönül Dağı nerede çekiliyor? Yozgat Gedelli nerede?

Dizide kullanılan araçların plakası 66 yani Yozgat plakalı olsa da dizi Eskişehir’in Sivirhisar ilçesinde Gedelli olarak gösterilerek çekiliyor. Gedelli Yozgat’ta imiş gibi anlaşılsa da aslında Eskişehir’de bulunuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir