Giresun’da Şengül Yeşilkaya’yı öldüren İsmail Yılmaz azılı katil çıktı

Giresun'da türkü evinde tartıştığı işletme sahibi Şengül Yeşilkaya'yı kablo ile boğarak öldüren İsmail Yılmaz tutuklandı... Yılmaz’ın 22 yıl önce de eşini öldürdüğü için hapis yattığı ortaya çıktı.

İsmail Yılmaz eski karısı

Dehşete düşüren olay, dün Giresun’nun Kapu Mahallesi Gazi Caddesi’ndeki bir türkü evinde meydana geldi.

Cezaevinden bir süre önce tahliye olduğu öne sürülen İsmail Yılmaz ile türkü evi işletmecisi Şengül Yeşilkaya arasında tartışma çıktı.

Benzer Haberler
şengül yeşilkaya
Giresun’da türkü evi sahibi Şengül Yeşilkaya, İsmail Yılmaz tarafından koblo ile boğularak öldürüldü

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İşletmeye gelen ekipler, boğaz kısmında darp izi olup, yerde hareketsiz yatan Şengül Yeşilkaya’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

İncelemede kablo ile boğularak öldürüldüğü tespit edilen kadının cenazesi, otopsisi sonrası memleketi Karabük’te toprağa verildi. Olay sonrası kaçan ve polis ekiplerince yakalanan İsmail Yılmaz, ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

PARA VE KISKANÇLIK YÜZÜNDEN

Yılmaz’ın sorgusunda; türkü evinde kendisinin de payı olması nedeniyle maddi konularda tartıştığı Şengül Yeşilkaya ile bir süre gönül ilişkisi yaşadığını öne sürerek, borç ve kıskançlık kaynaklı sıkça kavga ettiklerini söylediği belirtildi.

22 yıl önce eşini öldürdüğü öğrenilen Yılmaz’ın, bu suçtan 21 yıl hapis yatıp, bir süre önce de cezaevinden tahliye olduğu ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir