Giresun’da sahilde uygunsuz yakalanan gençlerle ilgili gerçek ortaya çıktı! 16 yaşındaki kızdan acı haber

Giresun’da iki polis memuru tarafından çekildiği iddia edilen olay Türkiye gündemine oturdu. Gençlerin sahilde public seks yaptığı iddiasıyla yayılan olayın ardından gerçek ortaya çıktı. Öte yandan videodaki 16 yaşındaki kızdan maalesef acı haber geldi…

featured

Geçtiğimiz günlerde, ‘’Giresun’da public seks yapan gençler’’ başlığıyla sosyal medyada yayınlanan video geniş yankı uyandırdı. İki polis memuru tarafından çekilen görüntülerde, 16 yaşındaki bir kız ile bir erkek çocuğunun uygunsuz olarak yakalandığı görülüyor.

Öte yandan Giresun Valiliği, görüntüleri yayan polis memurlarının açığa alındığını duyurdu.

Twitter’da, ‘’Mühendisyen’’ adındaki bir kullanıcı, olayla ilgili kendilerine bir bilgi geldiğini paylaştı. Gençlerin sahilde uygunsuz bir şekilde olmadığını savunan Twitter kullanıcısı, kız çocuğunun polis tarafından ağır ve psikolojik şiddet görmesi nedeniyle travma yaşadığını, intihar ederek canına kıydığını açıkladı.

Giresun Valiliğinden öğrencilerin uygunsuz görüntüleriyle ilgili açıklama: 2 polis görevden alındı

İşte o olayla ilgili Mühendisyan adındaki kullanıcının paylaştığı tweetler…

”Özür dilerim..” diyerek canına kıyan, intihar eden 16 yaşındaki kızın yaşadıklarını şimdi bu flood da anlatacağız. 2 polisin olaya karıştığı tüm giresunun bu intiharı konuştuğu fakat yayın yasağı nedeniyle haberlerde dahi yer verilmedi. İnstagramdan bize haber gönderildi.

2 Genç sahil kenarında oturuyor. Polisler gençleri seyrediyor. Bir süre daha seyretmeye devam ediyor. 2 polis var olay yerinde. Polisler kameraları ile gençlerin yanına yaklaşıyor.

Gençler sahilde kimsenin olmadığını bildiğinden genç erkek çocuğu kız çocuğunun kıyafetini altında uyuyor. Sonrasında gençlere ağır hitamlarda bulunuyor. Görüntüleri izledim. Uygunsuz bir görüntü yok. Çocuklar panikliyor.

Kız çocuğu sahilde bir erkek çocuğu ile yakalanmasının ve polis tarafından ağır ve psikolojik şiddet görmesi nedeniyle travma yaşıyor. Asıl beter durumu söyleyeceğim.

Polisler çocukların görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Uygunsuz görüntü diyerek görüntüler milyonlarca izleniyor. Rencide olan ve herkese rezil olduğunu düşünen çocuklara bir de aileleri ağır şekilde davranışlar gösteriyor…

Artık görüntüler yayınlanmış, çocuklar aileleri, arkadaşları, sosyal medyadaki herkesin ortasına atılmıştı. Bunu yapan 2 polis. Ve bu kadar şiddetin ortasında kalan kız çocuğu..

16 yaşında bir not bırakarak. Çok özür dilerim diyerek intihar ediyor. 2 polis sadece açığa alınıyor. Erkek çocuğunun ise hala üzerine gidiliyor. 2 polisin asli görevine ihanettinin sonucunda 1 kızın hayatı yok oluyor. Tutuklanması gerekilirken sadece açığa alınıyor

Gel gelelim çocuklar polisin dediği gibi yakalandı. Uyar geç kayda alıp yayınlamak nedir? Hakkında işlem yap geç, kayda alıp yayınlamak nedir ? Sen kimsin ! Kim !

Tamam topluma açık yerde bu yapılan hatalı bir davranış diyelim, hadi sen doğru söyledin. Ama bunu videoya çekme nedir? O tavırlar nedir allah aşkına. Kibarca uyar, toparlanmaları için müsaade et, bağırıp kayıt altına almak çok anlamsız kime ne yararı var. Öldü çocuk, Öldü !

Allah belanızı versin ! Umarım tutuklanırsınız. Bunu duyurup, duyurmamak da size kalmış. Haber burada. 16 yaşındaki bir kız çocuğu öldü..

Videoyu sakın bu hesabın altında paylaşmayın engellerim. Fotoğraflarda ise çocukların gözleri kapatılmıştır. Habere sansür uygulayanları konuşun. Bir kız çocuğunun ölümüne neden olan, görüntülerini paylaşan, tutuklanması gerekilirken,açığa alınarak olayı geçiştirenleri konuşun.

Ben görüntüleri izledim. Genç erkek çocuğu kız çocuğunun kıyafetini altında uyuyor. Açık saçık hiçbir şey yok. Fakat var edasıyla yayınlayan polisler 16 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden oldu. Veley ki var olsun işlem yap geç, neden videoya çekip yayınladın? Asıl suç bu.

https://twitter.com/muhendisyenn/status/1527694534729252866?s=20&t=2iOyzl5tkUvTylqPhk8GYA

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir