Genç oyuncu Şükriye Bulgurcu’nun kahreden ölümünde son akşam yemeği detayı!

featured

Şükriye Bulgurcu, daha 28 yaşındaydı. En büyük hayali, oyuncu olmaktı. 2013’te Kadir Has Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nü kazandı. İstanbul’da yaşamaya başladı.

5 Nisan akşamı Küçükçekmece’deki evindeyken arkadaşlarına “İyi değilim” mesajı attı. Bir daha da kendisinden haber alınamadı. Arkadaşları kapıyı kırarak girdikleri evde, Bulgurcu’nun cansız bedeniyle karşılaştı.

Genç oyuncu Şükriye Bulgurcu evinde ölü bulundu! Cinayet şüphesi…

Şüphe çeken ölümün ardından yapılan ön otopside genç kızın beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. Bulgurcu’nun ölmeden önce dışarıdan hamburger sipariş etmesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Genç oyuncu Şükriye Bulgurcu’nun ölümünde korkunç iddia: “Dışarıdan söylediği yemek öldürdü”

“Dışarıdan hamburger söylemiş”

Şükriye Bulgurcu’nun abisi Ali Bulgurcu, kardeşinin yemekten zehirlenmiş olabileceğini açıkladı.

“Kardeşim olay gecesi dışarıdan hamburger söylemiş. Onu yedikten sonra rahatsızlanmış. Mutfakta kusmuk izleri var, oraya kusmuş. Daha sonra yatağına geçmiş. Zaten yatağında can vermiş. Ölüm nedeni raporda beyin kanaması diyor. Hayalleri vardı. Hepsi yarım kaldı” ifadesini kullandı.

Şükriye Bulgurcu’nun ölümü, ailesini yıktı. Talihsiz kızın annesinden son istediği yemek mantıydı. Yıllarca hastanede temizlik yaparak evladını okutan anne Nadire Bulgurcu, acı haberi alınca “Benim kızım ölmedi, o gelip mantı yiyecek” diye ağlamıştı.

Adli tıpta yapılan incelemede Bulgurcu’nun beyninde pıhtı oluştuğu belirlenirken, ön otopsi raporuna göre ölüm nedeninin beyin kanaması olduğu kaydedilmişti.

Genç oyuncu Şükriye Bulgurcu’nun ölüm nedeni belli oldu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir