Gelinin kuzenlerle şov yaptığı ‘aşiret düğünü’ sosyal medyayı salladı!

Düğünlerde gelin ya da damadın yakınlarının yaptıkları değişik organizasyonlara bir yenisi daha eklendi. Bir düğünde gelinin kardeşinin kuzenleriyle birlikte yaptığı aşiret şovu, sosyal medyada gündem oldu.

featured

Düğünlerde artık sadece oyun oynanıp, yemek yenmiyor, damat ya da gelinin yakınları yaptıkları mini gösterilerle çiftlerin bu mutlu günlerine renk katıyor. Damadın erkek arkadaşlarının cenaze havası süsü vererek taşıdıkları çelenkli gösterinin ardından son olarak düğünde yapılan ‘aşiret’ mizanseni, sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Batman’da damat için cenaze töreni yapılan düğün sosyal medyayı salladı

Ancak bu sefer erkekler değil, kadınlar başrol oynadı. Gelinin kız kardeşi, ‘’Sizce biz ablamın düğününde kuzenlerle aşiret şovu yapmış mıyızdır?’’ notuyla bir video paylaştı.

Paylaşılan videoda önde siyah güneş gözlüğü, kırmızı şık elbisesi ve sırtına attığı ceket ile düğün salonuna giren genç kadın, arkasında siyah giyinen ve yine güneş gözlüğü takan erkeklerle birlikte Kurtlar Vadisi’nin jeneriklik müziği eşliğinde geline doğru ilerliyor.

Gelinin elinden tutarak salonun ortasına getiren kadın, gerilim dolu müzik eşliğinde arkasındaki orkestraya kafasıyla işaret veriyor.

Tam o anda başlayan oyun havası ile birlikte sahnedeki herkes müziğe eşlik ederek oynamaya başlıyor.

Sosyal medyada yayınlanan bu renkli görüntüler ise binlerce kez beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu…

İşte o görüntüler…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir