Fırsatçılıkla suçlanan Mirkelam Tesisleri’nden Gaziantep Nurdağı’nda yolda kalan vatandaşlara ücretsiz yemek

Dün geceki yoğun kar yağışında Gaziantep Nurdağı’nda mahsur kalan vatandaşlar Mirkelam Tesisleri'ne sığınmak zorunda kaldı. Tesis bir anda dolunca işletmenin çayı 2 liradan 4 liraya yükselttiği iddia edildi. Bugün yayınlanan videolarda ise işletmede çay ve yemekten ücret alınmadığı açıklandı.

featured

Gaziantep’te dün gece başlayan şiddetli kar yağışı Nurdağı mevkiinde binlerce vatandaşın mahsur kalmasına sebep olmuştu. Bazı vatandaşlar neredeyse 15 saat arabalarının içerisinde mahsur kalırken, bazı vatandaşlar ise yol kenarında bulunan dinlenme tesislerine sığınabildi.

FIRSATÇILIK MI YAPILDI?

Bu tesislerden birisi ise Şanlıurfa Birecik’te bulunan Mirkelam Tesisleri idi. Yoğun kar yağışının ardından vatandaşlar, Mirkelam Tesisleri’ne kendilerini zor atarken işletmenin fiyat politikası ise sosyal medyada gündem oldu. Tesislere sığınan vatandaşlar, işletmenin çayı 2 TL’den 4 TL’ye, yemekleri de aynı oranda yükselttiğini ifade etti.

MİRKELAM TESİSLERİ İDDİALARI YALANLADI

Dün geceki fırsatçılık iddialarının ardından ise bugün Mirkelam Tesisleri’nde vatandaşlara ücretsiz yemek dağıtıldığını gösteren bir video yayınlandı.

Gaziantep Nurdağı’nda son durum! Mahsur kalanlar kurtarıldı mı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir