Gamze Özçelik deprem bölgesinde ‘umut’ dağıtıyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremin ardından bölgeye yardım yağdı. Tüm Türkiye tek yürek olurken Gamze Özçelik de kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile depremzedelerin yaralarını sarmak için bölgeye gitti.

featured

Oyunculuğu bırakan ve kendini hayır işlerine adayan Gamze Özçelik, “Umuda Koşanlar Derneği” ile yardıma muhtaç olanlara el uzatmaya devam ediyor.

Özçelik, Kahramanmaraş’ta gerçekleşen 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından soluğu depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da aldı.

‘ÇOK ÜZGÜNÜZ’

Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği aracılığıyla depremzedelere yardım için bölgede olan Özçelik, “Çok üzgünüz… Söyleyecek söz bulamıyorum… Allah zor durumdaki tüm canların ve yardım ulaştırmaya çalışan ekiplerin yar ve yardımcısı olsun…” dedi.

Özçelik açıklamasının devamında “Saha ekiplerimiz AFAD, Belediyeler ve Valilikler ile koordine hareket etmek üzere depremin etkilediği bölgelere doğru yola çıktı. Tamamen ihtiyaçlar doğrultusunda yardımlarınızı ulaştırmak için harekete geçeceğiz.” dedi.

‘SEN MUAZZAM BİR İNSANSIN’

“Umuda Koşanlar Derneği” ile bölgede bulunan Özçelik, önceki akşam depremzedelere elleriyle çorba dağıttı.

gamze özçelik deprem

 

O anları sosyal medyada paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı, “Sen muazzam bir insansın… Sadece PR ekibin yok, Allah herşeyi bilen ve görendir…” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir