Gaddar dizisi Rüzgar kimdir? Fatih Berk Şahin hakkında her şey

Gaddar dizisi uzun bir bekleyişin ardından FOX ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Gaddar dizisinin oyuncuları kim? Gaddar dizisinin konusu ne?

featured

Çağatay Ulusoy başrollü Gaddar ilk bölümü ile ekranlara geldi. Diziyi FOX ekranlarından izleyen yurttaşlar dizisinin oyuncularını araştırıyor. Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu, Hürer Ebeoğlu tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin konusu merak ediliyor. Peki, Gaddar dizisinin oyuncuları kim? Gaddar dizisinin konusu ne?

GADDAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Çağatay Ulusoy

Sümeyye Aydoğan

Onur Saylak

Erdal Özyağcılar

Laçin Ceylan

Hakan Salınmış

Müge Bayramoğlu

Deniz Özerman

Neslihan Yeldan

Fatih Berk Şahin

Aytek Şayan

Musab Ekici

Uğur Yıldıran

GADDAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

FATİH BERK ŞAHİN KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu. 2004, İstanbul doğumlu olan Fatih Berk Şahin kariyerine tiyatro sahnesiyle başladı. Yer aldığı projelerle adından söz ettiren genç oyuncu yeni film ve televizyon dizilerinde izleyici karşısına çıkmaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir