Gaddar dizisinde Kurt rolünü kim oynuyor? Uğur Yıldıran kimdir, nereli?

Uğur Yıldıran, Gaddar dizisinde Kurt rolü ile ekrana geliyor. Yıldıran Üç Kuruş, Çukur gibi fenomen dizilerde yer almıştı. Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü'nde eğitim gören Uğur Yıldıran, ilk oyunculuk deneyimini Filinta dizisinde elde etti. Peki, Gaddar'ın Kurt'u Uğur Yıldıran aslen nereli, kaç yaşında?

featured

Oyuncu ve dansçı Uğur Yıldıran, Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Gaddar diziside Kurt karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Yıldıran, 2009 Eurovision yarışmasında Hadise’ye dansçı olarak eşlik etmiştir. İşte, Uğur Yıldıran dizileri ve filmleri.

UĞUR YILDIRAN KİMDİR?

Yıldıran, 26 Temmuz 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü’nde tamamladı. 2009 yılında Hadise’nin Eurovision yarışmasında söylediği Düm Tek Tek adlı şarkıda sahnede Hadise’ye dansçı olarak eşlik etmiştir. İlk oyunculuk deneyimini 2014-2016 yılları arasında TRT 1’de yayınlanan Filinta adlı dizide Garbis karakteri ile elde etti. 2016 yılında İçerde dizisinde Selim karakterini canlandırdı. 2017 yılında Çukur dizisinde Kemal karakterini canlandırdı. Oyuncu Uğur Yıldıran 1,76 boyundadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir