Melek Mosso kararından sonra Derya Uluğ ve Funda Arar da Isparta’ya gitmiyor

Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında 3 Haziran'da düzenlenecek olan Melek Mosso konseri iptal edilmişti. Aynı organizasyonda sahne alacak olan diğer sanatçılar Funda Arar ve Derya Uluğ sosyal medyadan birer açıklamada bulunarak, konser vermeyeceklerini açıkladı.

featured

Melek Mosso‘nun konserinin iptal edilmesinin ardından Derya Uluğ ve Funda Arar da Isparta’da sahneye çıkmayacaklarını açıkladı.

Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında 3 Haziran’da düzenlenecek olan Melek Mosso konseri ‘Ahlaksızlığı özendirdiği’ gerekçe gösterilerek iptal edilmişti. Mosso yerine ise Seda Sayan’ın sahne alacağı açıklanmıştı. Sosyal medyadan bu duruma ciddi tepkiler yükselmişti.

Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso’nun yerine Seda Sayan sahne alacak

FUNDA ARAR VE DERYA ULUĞ KARARLARINI AÇIKLADILAR

Aynı organizasyonda sahne alacak olan diğer sanatçılar Funda Arar ve Derya Uluğ sosyal medyadan birer açıklamada bulunarak, konserlerini iptal ettiğini duyurdu.

https://twitter.com/fundaarar/status/1530579434956378113?s=20&t=_LQNm6NvTEj08g8lRvrpLQ

Arar açıklamasında, “Çok değerli Isparta’lılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere…” ifadelerini kullandı.

Uluğ ise açıkalmasında, “Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz” sözlerine yer verdi.

İşte Melek Mosso konserinin iptaline sebep olan o video: Açmak istiyorsanız açın…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir