İşte Melek Mosso konserinin iptaline sebep olan o video: Açmak istiyorsanız açın…

Isparta konserinin iptal edilmesiyle gündemde olan şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz günlerde verdiği bir konserde uçuşan elbisesini savurarak, “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok.” ifadelerini kullanmıştı.

featured

Şarkıcı Melek Mosso‘nun, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir konserdeki sözleri, Isparta’daki konserinin iptal edilmesine sebep oldu.

Mosso, şarkı arasında uçuş uçuş olan elbisesini savurarak, “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok.” dedi.

“HALKIMIZIN İNANÇ VE GELENEKLERİNE UYMAYAN”

Bu sözler, bazı kuruluşları rahatsız etti.

Öyle ki Mosso’nun Isparta’da konser vereceğini duyan İslamcı Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı, ortak açıklama yaptı ve tepki gösterdi.

Açıklamada, “Son zamanlarda Isparta Belediyesi halkımızın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan konserler düzenlemektedir. Ekonomik olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu zamanlarda halkımızın vergileriyle düzenlenen gençlerimizin ahlaki erozyona sebep olan bu tür etkinlikler, halkımız nezdinde kabul görmemekte ve rahatsızlık oluşturmaktadır. İlerleyen günlerde düzenlenecek Gül Festivali’nde yer verilecek olan Melek Mosso isimli şarkıcının konseri bu rahatsızlığı ayyuka çıkarmıştır.

“AHLAKSIZLIĞI ÖZENDİRİYOR”

Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul görmeyecektir. Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta’mız da yeri yoktur. Milli ve manevi değerlerimize zarar veren, geleceğimiz olan gençlerimize kötü örnek olan bu konserlerin derhal iptal edilmesini Isparta Halkı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi olarak Isparta Belediyemizden ve Isparta Valiliğimizden talep etmekteyiz.” denildi.

KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Talep karşılık buldu ve Isparta Belediyesi, Melek Mosso konserini iptal etti.

Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sahne alacak olan Mosso’nun posteri, konser afişinden çıkarıldı.

Mahalle baskısının böylesi! Melek Mosso’nun konserinin iptal edilmesinin ardından Funda Arar ve Derya Uluğ hedefte

Konseri iptal edilen Melek Mosso’dan açıklama: ‘Ahlakımı sorgulamak…’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir