Fulya Öztürk Kabe’de Umre paylaşımı sonrası lince uğradı! Fatih Altaylı’ya cevap verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez turunu takip etmek için Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Mekke’ye giden Fulya Öztürk, yaptığı Umre'den fotoğraf paylaşmıştı. Paylaşımı sonrası gelen linçlere cevap veren Öztürk, " Yoksa ben, benim üzerimden dikkat çekmeye çalışanlara prim vermem, onlar ancak tweet atar" dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turunu takip etmek için Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Mekke’ye giden Fulya Öztürk, eleştirilen “Umre” fotoğrafıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

“Milletin parasıyla/vergileriyle bedavaya Umre yaptın” tarzı ifadelere maruz kalan ve hedef gösterilen Öztürk, eleştirilere yanıt verdi.

Türker Akıncı’nın kendisini savunduğu bir Twitter gönderisinin altına konuyla alakalı düşüncelerini yazan Fulya Öztürk, “Gece 2.30’da gittim, yüreğimden geldi. Otelde uyumak istemedim; kalktım, gittim. Kimseye zararım yok, kimsenin parasıyla gitmedim. Yazmazdım da sen şimdi paylaşınca yazayım dedim. Yoksa ben, benim üzerimden dikkat çekmeye çalışanlara prim vermem, onlar ancak tweet atar” ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı’nın kendisini savunması üzerine de açıklama yapan Öztürk sosyual medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Teşekkürler Fatih Altaylı Uçak Mekke’ye gitseydi Gidin Umre yapın denilseydi anlardım da Öz irademle şehir değiştirerek gece vakti yaptığım ibadet için iftira atanlara esas ben hakkımı helal etmiyorum Bendeki bu vicdan ve ahlakla siz beni yenemezsiniz… Algıcılar başka kapıya” dedi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir